De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Steen-schaar-papier Bron: https://makecode.microbit.org/courses/csintro/variables/unplugged.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Steen-schaar-papier Bron: https://makecode.microbit.org/courses/csintro/variables/unplugged."— Transcript van de presentatie:

1 Steen-schaar-papier Bron:

2 Steen-schaar-papier Speel het spel in tweetallen. Tel tot 3
Je kiest allebei tegelijk voor steen (vuist), papier (vlakke hand) of schaar (maak een V met wijs- en middelvinger). De steen wint van de schaar, de schaar van het papier en het papier van de steen. Houd op papier alle gegevens bij: namen, hoe vaak ieder wint, hoe vaak wordt er gelijk gespeeld Heeft iemand 4 keer gewonnen, dan is het potje afgelopen. Speel dan een tweede potje.

3 Variabelen en constanten
Spel 1 Gewonnen Gelijkspel Saar IIII III Lin II Spel 2 Saar I IIIII Lin IIII Constanten blijven gedurende het spel hetzelfde: Namen Variabelen veranderen gedurende het spel: Score Welk potje?

4 Na afloop Bij programmeren maak je vaak gebruik van variabelen en constanten. Het is belangrijk om te weten welke variabelen en constanten je nodig hebt in je programma. De waarde van een variabele wijzigt gedurende de uitvoer van het programma. De waarde van een constante blijft gedurende het gehele programma hetzelfde.

5 Bronnen en licentie Deze werkvorm komt van: Licentie Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 4.0 Internationaal


Download ppt "Steen-schaar-papier Bron: https://makecode.microbit.org/courses/csintro/variables/unplugged."

Verwante presentaties


Ads door Google