De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Drugs-test.nl www.DrugsRedAlert.nl EHBO tips   Wanneer iemand in de problemen komt door atropine:   Bel onmiddellijk een ambulance (112)   en vertel hulpverleners.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Drugs-test.nl www.DrugsRedAlert.nl EHBO tips   Wanneer iemand in de problemen komt door atropine:   Bel onmiddellijk een ambulance (112)   en vertel hulpverleners."— Transcript van de presentatie:

1 Drugs-test.nl www.DrugsRedAlert.nl
EHBO tips   Wanneer iemand in de problemen komt door atropine:   Bel onmiddellijk een ambulance (112)   en vertel hulpverleners dat het mogelijk om een atropine-vergiftiging gaat. Slachtoffers van een overdosis atropine kunnen de volgende symptomen vertonen: hallucinaties, hartkloppingen, rusteloosheid en gedaald bewustzijn (tot bewusteloosheid). In het uiterste geval leiden de verschijnselen tot een dodelijke afloop, als gevolg van ademhalings- en hartritmestoornissen. Laat altijd je drugs testen! Voor testadressen zie: Drugs-test.nl voor meer informatie:

2 12 januari 2018 WAARSCHUWING voor vervuilde drugs 12 januari 2018
In deze regio zijn ketamine- en cocaïnepoeders in omloop die vervuild zijn met het gevaarlijke ATROPINE ! Laat altijd je drugs testen! voor meer info: Drugs-test.nl en Drugsredalert.nl Het gebruik van drugs is nooit zonder risico. Wil je geen risico lopen, gebruik dan niet.


Download ppt "Drugs-test.nl www.DrugsRedAlert.nl EHBO tips   Wanneer iemand in de problemen komt door atropine:   Bel onmiddellijk een ambulance (112)   en vertel hulpverleners."

Verwante presentaties


Ads door Google