De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

April 29 april 14.00-17.00 Bosspel! Zijn er enkele ouders die ons willen brengen/halen  1 april Het is een feestdag voor iedereen dus spijtig genoeg geen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "April 29 april 14.00-17.00 Bosspel! Zijn er enkele ouders die ons willen brengen/halen  1 april Het is een feestdag voor iedereen dus spijtig genoeg geen."— Transcript van de presentatie:

1 april 29 april Bosspel! Zijn er enkele ouders die ons willen brengen/halen  1 april Het is een feestdag voor iedereen dus spijtig genoeg geen scouts  8 april De paashaas is langs geweest op de scouts!!! Vandaag spelen we het grote paasspel 22 april Joepie, het is weer zo ver! We gaan zwemmen in Beveren. Vergeet zeker geen 4,6 euro mee te nemen. We spreken af aan het zwembad S&R de meerminnen  NIET AAN HET SCOUTSLOKAAL ZATERDAG 14 april Vandaag gaan we pleinspelletjes spelen. (‘s avonds is het GALABAL, zeker komen!!!) Groetjes van de wouterleiding, Kamiel, Pauline, Dylan, Kaat & Yannick


Download ppt "April 29 april 14.00-17.00 Bosspel! Zijn er enkele ouders die ons willen brengen/halen  1 april Het is een feestdag voor iedereen dus spijtig genoeg geen."

Verwante presentaties


Ads door Google