Download de presentatie
De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub
GepubliceerdPatricia Mulder Laatst gewijzigd meer dan 6 jaar geleden
1
Aanvulling Kookvaardigheden 25-2-2016 Analyse op cijfer 6 of lager voor eigen kookkunsten.
2
Uitsplitsing cijfer beoordeling eigen kookkunsten & inschatting kookkunsten gemiddelde Nederlander.
7.1 6.3 A13. Als u uzelf een cijfer mag geven voor uw kookkunsten, wat voor rapportcijfer zou dat zijn op een schaal van 1 (laag) tot 10 (hoog)? Basis: Alle respondenten (n = 1.553) A14. Hoe goed denkt u dat een gemiddelde Nederlander kan koken? Wat voor rapportcijfer zou dat zijn op een schaal van 1 (laag) tot 10 (hoog)?
3
Verschillen tussen Nederlanders die zichzelf een 6 of lager geven en die zichzelf een 7 of hoger geven voor het koken. 6 of lager Kookt dagelijks 23% Eet minstens wekelijks een kant-en-klaar maaltijd 25% Wil doordeweeks maximaal 20 minuten besteden aan het koken 40% Vindt het belangrijk dat een maaltijd gemakkelijk is 67% 7 of hoger 42% 11% 20% 43% Noemt zelf gezond koken makkelijk 51% 83% Vindt het belangrijk om goed te kunnen koken 43% 81% Alle respondenten die zichzelf een 6 of lager geven voor eigen kookkunsten (n=314). Alle respondenten die zichzelf een 7 of hoger geven voor eigen kookkunsten (n=1242). Vindt koken leuk 22% 78% Kan koken met de schijf van vijf 44% 72%
4
Beheersen van kookvaardigheden naar gegeven cijfer eigen kookunsten.
Alle respondenten die zichzelf een 6 of lager geven voor eigen kookkunsten (n=314). Alle respondenten die zichzelf een 7 of hoger geven voor eigen kookkunsten (n=1242).
Verwante presentaties
© 2024 SlidePlayer.nl Inc.
All rights reserved.