De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom Op de 91e landelijke raad.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom Op de 91e landelijke raad."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom Op de 91e landelijke raad

2 Besluitvormend deel

3 Agendapunt 2: Start meningsvormend deel
Toekomstbestendig vrijwilligersbeleid 2. Evaluatie Scoutfit

4 Besluitvormend deel

5 Agendapunt 3: Start besluitvormend deel
Ordevoorstel: Verzoek om behandeling van jaarverslagen 2017 van Scouting Nederland, Scouting Nederland Fonds en Scoutinglandgoed BV uit te stellen. Hiervoor wordt de landelijke raad verzocht het bestuur, conform artikel 37 van de statuten, verlenging te verlenen voor de termijn van 6 maanden en in te stemmen met de agendering van de jaarverslagen tijdens de landelijke raad van 8 december 2018. Indien de raad hiermee instemt, komen agendapunten 11 t/m 13 te vervallen.

6 Agendapunt 3: Start besluitvormend deel
2. Voordracht: Het landelijk bestuur vraagt de landelijke raad in te stemmen met de voordracht van Thijs Jansen als algemeen lid van het landelijk bestuur, voor een periode van anderhalf jaar, ter tussentijdse vervanging van de bestuurszetel van Lars Wieringa.

7 Besluitvormend deel

8 Agendapunt 4: Mededelingen
Het landelijk bestuur vraagt de landelijke raad kennis te nemen van: Voortgang proces meerjarenbeleid (in nazending + ter plekke toegelicht) Stand van zaken Scoutinglandgoed (als bijlage) Overzicht free publicity (ter plekke uitgereikt) Overzicht managementinformatie (ter plekke uitgereikt) Stand van zaken implementatie nieuw systeem van waarderingstekens (ter plekke toegelicht) Voortgang project Meiden in Scouting (ter plekke toegelicht) Toelichting stavaza tuchtrechtorganisatie (ter plekke toegelicht)

9

10 Agendapunt 5: Verslag, inclusief actie- en besluitenlijst
Het landelijk bestuur vraagt de landelijke raad het verslag, inclusief besluitenlijst vast te stellen en de actielijst ter kennisgeving aan te nemen.

11

12 Agendapunt 6: Lopende zaken IBC
Het landelijk bestuur vraagt de landelijke raad kennis te nemen van de lopende zaken van de introductie- en begeleidingscommissie.

13

14 Agendapunt 7: evaluatie Scoutfit
Het landelijk bestuur vraagt de landelijke raad: Kennis te nemen van de evaluatie en uitkomsten meningsvormend deel Akkoord te gaan met voorgestelde wijzigingen, voor zover al niet gemandateerd aan het bestuur De voorgestelde tekst van appendix 2 van het huishoudelijk reglement vast te stellen

15

16 Agendapunt 8: Ambities, risoci’s en planning Scoutinglandgoed
Het landelijk bestuur vraagt de landelijke raad: De ambitie van het landgoed, incl. te realiseren deelprojecten te herbevestigen. Kennis te nemen van de risicoparagraaf en voorgestelde maatregelen. In te stemmen met verder uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden voor het Avonturenhuis, incl. aanvraag van vergunningen en tot definitieve besluitvorming te komen in landelijk raad van 8 december 2018. In te stemmen met verder uitvoeren van voorbereiding van het magazijn, incl. aanvraag vergunningen en tot definitieve besluitvorming te komen in de landelijke raad van 8 december 2018.

17

18 Agendapunt 9: Regio’s informeren regio’s
Het landelijk bestuur vraagt de landelijke raad kennis te nemen van de presentatie vanuit regio Rivierenland over: het betrekken van jongeren bij het regiobestuur.

19

20 Agendapunt 10: Rapportage activiteitenplan 2017
Het landelijk bestuur vraagt de landelijke raad om kennis te nemen van de rapportage over het activiteitenplan 2017.

21

22 Agendapunt 14: Benoeming a.h.v. getelde stemmen
De uitslag van de stemming wordt bekend gemaakt.

23

24 Agendapunt 15: Rondvraag en sluiting

25

26 Dank voor je komst


Download ppt "Welkom Op de 91e landelijke raad."

Verwante presentaties


Ads door Google