De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Schriftlezing: Openbaring 11

2 Psalm 84: 1 en 2 Hoe lieflijk, hoe goed is mij, HEER,
Vers 1 Hoe lieflijk, hoe goed is mij, HEER, het huis waar Gij uw naam en eer hebt laten wonen bij de mensen. Hoe brand ik van verlangen om te komen in uw heiligdom. Wat zou mijn hart nog liever wensen dan dat het juichend U ontmoet die leven zijt en leven doet.

3 Psalm 84: 1 en 2 Het heil dat uw altaar omgeeft
Vers 2 Het heil dat uw altaar omgeeft beschermt en koestert al wat leeft. De mus, de zwaluw vindt een woning. Haar jongen zijn in veiligheid. Mij is een schuilplaats toebereid in het paleis van U, mijn Koning. Heil hen die toeven aan uw hof en steeds zich wijden aan uw lof.

4 Psalm 84: 3 en 4 Welzalig die uit uw kracht leeft,
Vers 3 Welzalig die uit uw kracht leeft, die naar uw tempel zich begeeft, zijn hart wijst hem de rechte wegen. Zij trekken op van overal en, gaat het door het dorre dal, dan valt op hen een milde regen. Ja, in het hart van de woestijn ontspringt een heldere fontein.

5 Psalm 84: 3 en 4 Van kracht tot kracht gaan zij steeds voort.
Vers 4 Van kracht tot kracht gaan zij steeds voort. Hun lied weerklinkt van oord tot oord, tot zij Jeruzalem betreden, waar alle pelgrims binnengaan om voor Gods aangezicht te staan. Aanvaard, o HEER, ook mijn gebeden. Verhoor mij, God van Israël, die alles leidt naar uw bestel.

6 ELB 218: 3 Prijst de Heer, de weg is open naar de Vader, naar elkaar.
Vers 3 Prijst de Heer, de weg is open naar de Vader, naar elkaar. Jezus Christus, Triomfator, mijn Verlosser, Middelaar. Vader, met geheven handen breng ik U mijn dank en eer. 't Is uw Geest die mij doet zeggen: Jezus Christus is de Heer!

7 Psalm 119: 12 Ik klem mij vast aan uw getuigenis.
Vers 12 Ik klem mij vast aan uw getuigenis. O HEER, laat niet vergeefs mij op U hopen! Gij zijt mijn licht, mijn dag bij duisternis, Gij doet uw woorden voor mijn ogen open, verruimt mijn hart en maakt mijn reis gewis. Ik zal de weg van uw geboden lopen.

8 Weerklank 454: 2, 3, 4 en 5 Onrustig leef ik, opgejaagd,
Vers 2 Onrustig leef ik, opgejaagd, door duizend dromen uitgedaagd die liegen, lokken en verleiden; de boze, briesend als een leeuw, gaat brullend rond - ik roep, ik schreeuw tot U, o God: Kom mij bevrijden!

9 Weerklank 454: 2, 3, 4 en 5 De kracht van oorlog en geweld,
Vers 3 De kracht van oorlog en geweld, de macht van goud en goed en geld, hoe kan ik daaraan ooit ontkomen? Schandelijk schamel is de schijn: steeds meer te hebben en te zijn, dat is, o God, waar wij van dromen!

10 Weerklank 454: 2, 3, 4 en 5 Ik roep, ik smeek vol ongeduld:
Vers 4 Ik roep, ik smeek vol ongeduld: O Geest, als Gij mijn leven vult, o overvloed, o milde regen, dan wordt mijn hart verrassend rein, dan drink ik fris uit uw fontein: water des levens, zuiver zegen!

11 Weerklank 454: 2, 3, 4 en 5 Met heel mijn hart verwacht ik, Heer,
Vers 5 Met heel mijn hart verwacht ik, Heer, uw komst, de grote ommekeer; hoe vrolijk zal ik u ontvangen! Gij die mijn allerliefste zijt, kom, Gij die lijf en ziel bevrijdt, vervul mijn allerliefst verlangen!

12 Gezang 255: 1 en 3 (LvdK) Ere zij aan God, de Vader,
Vers 1 Ere zij aan God, de Vader, ere zij aan God, de Zoon, eer de Heilge Geest, de Trooster, de Drieeenge in zijn troon. Halleluja, halleluja, de Drieeenge in zijn troon!

13 Gezang 255: 1 en 3 (LvdK) Ere zij de Heer der englen,
Vers 3 Ere zij de Heer der englen, ere zij de Heer der kerk, ere aan de Heer der volken; aard' en hemel looft uw werk! Halleluja, halleluja, looft de Koning, heel zijn kerk!

14 Nieuw in onze kerk. Wilt u: - informatie over onze gemeente
Nieuw in onze kerk? Wilt u: - informatie over onze gemeente? - contact met kerkenraad of predikant? Laat het ons na afloop van de dienst weten en we zorgen er voor!


Download ppt "Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen"

Verwante presentaties


Ads door Google