De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom Bladeren door de dia’s kan met een muisklik

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom Bladeren door de dia’s kan met een muisklik"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom Bladeren door de dia’s kan met een muisklik
Bureau Kat de Beer Welkom Bladeren door de dia’s kan met een muisklik

2 Goedendag. Mijn naam is Katja de Beer, ik ben de oprichtster en ik geef u graag een korte impressie van Bureau Kat de Beer.

3 Voor u Gunt u uw technische mensen extra handvaten in het klantcontact? Daar heb ik een training voor geschreven. Merkt u aan uw medewerkers dat zij risico lopen een burn-out te krijgen? Daar heb ik een training voor gemaakt. Is er behoefte aan een andere verbetering binnen uw bedrijf? Daar lever ik maatwerk voor.

4 Achtergrond De trainingen van Bureau Kat de Beer zijn bedacht, ontworpen en geschreven door mij, Katja de Beer. Bureau Kat de Beer is een eenmanszaak, met sterke groeiaspiraties. De trainingen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring in opleiden, begeleiden en coachen van nieuwe medewerkers. Ik ben gediplomeerd coach en trainer, opgeleid in Transformationeel Coachen en Trainen door Orbis instituut/Wagner Group. De kracht van het transformationele werken is mensen tot inzicht, andere beleving en nieuw gedrag te laten komen, waarbij de transformatie van binnenuit tot stand komt en dus blijvend is. De pakketten en losse modules zijn scherp geprijsd, enerzijds omdat ik een startende ondernemer ben, anderzijds om het zo toegankelijk mogelijk te houden.

5 Bureau Kat de Beer is gespecialiseerd in:
Werkplezier Klantvriendelijkheid Burn-out preventie Enkele voorbeelden:

6 Klantvriendelijkheid voor mensen in technische beroepen:
Dit is een korte cursus van vier dagen, over klantvriendelijkheid. Hij is ontworpen voor mensen met een technisch beroep, die mogelijk meer affiniteit hebben met systemen dan met mensen. En voor wie een soepele omgang met de medemens niet vanzelfsprekend is. De cursus is zeer praktijkgericht. De cursus wordt in twee verschillende vormen aangeboden: als losse modules of als pakket. Het pakket bestaat uit 4 trainingsdagen (8 dagdelen) waarbij het accent ligt op integratie van de lesstof. Dat betekent 2 dagdelen theorie en 6 dagdelen praktijk, rekening houdend met de leerbehoefte van de cursist. Daarnaast zijn er 2 individuele coach-momenten; bij voorkeur op de werkvloer, maar het kan ook daarbuiten of online. De inhoud is door Bureau Kat de Beer ontwikkeld, gebaseerd op praktijkervaring en kan omgezet worden naar een cursus op maat.

7 Burn-out preventie Een tweedaagse training waarbij aandacht wordt besteed aan de fysieke en de mentale kant van de naderende burn-out. We behandelen een aantal lichaamsoefeningen, afkomstig uit de sport-, yoga- en mindfullness-wereld. Daarnaast besteden we aandacht aan energiemanagement, beïnvloeding, catastrofale gedachtegangen en nog veel meer. Het is lastig om een burn-out voor te blijven, één van de kenmerken is immers dat men signalen negeert. Daarom is het zo belangrijk dat de omgeving ingrijpt bij de eerste symptomen. En dat in een organisatie aandacht wordt besteed aan preventie van de burn-out! Want preventie is wel degelijk mogelijk en levert waarschijnlijk ook nog een aardige kostenbesparing op.

8 Vragen? Vragen!

9 Bedankt voor uw aandacht.
Dit was slechts een kleine impressie van Bureau Kat de Beer. Maatwerk en incompany trainingen behoren tot de mogelijkheden. U kunt mij altijd bellen: Voor meer (detail-) informatie kunt u ook terecht op:


Download ppt "Welkom Bladeren door de dia’s kan met een muisklik"

Verwante presentaties


Ads door Google