De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Katapult 1 Samuël 17:40 "David zocht in een kleine rivier vijf gladde stenen voor zijn slingerwapen. Die stopte hij in zijn tas. En terwijl hij naar Goliat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Katapult 1 Samuël 17:40 "David zocht in een kleine rivier vijf gladde stenen voor zijn slingerwapen. Die stopte hij in zijn tas. En terwijl hij naar Goliat."— Transcript van de presentatie:

1 Katapult 1 Samuël 17:40 "David zocht in een kleine rivier vijf gladde stenen voor zijn slingerwapen. Die stopte hij in zijn tas. En terwijl hij naar Goliat liep, hield hij zijn wapen in zijn hand." David gebruikte een slinger. Een katapult lijkt daar wel een beetje op. Opdracht: Bevestig de (ijs)stokjes aan elkaar met elastiekjes, zoals op het plaatje. Maak aan het bovenste stokje de plastic lepel vast. Met de katapult kun je zachte balletjes of marshmallows lanceren. Vraag om door te praten: 1. Wat zijn moeilijke of slechte dingen in jouw leven die je graag zou overwinnen? Als je wilt mag je een schiet-doel maken waar je dit op schrijft. En probeer dan met je katapult hierop te richten!


Download ppt "Katapult 1 Samuël 17:40 "David zocht in een kleine rivier vijf gladde stenen voor zijn slingerwapen. Die stopte hij in zijn tas. En terwijl hij naar Goliat."

Verwante presentaties


Ads door Google