De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Op woensdag 29 november ontving Ineke Naarding, voorzitter van de Culturele Raad Denekamp, Ruud Olde Dubbelink als inrichter van de expositie “De verdwenen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Op woensdag 29 november ontving Ineke Naarding, voorzitter van de Culturele Raad Denekamp, Ruud Olde Dubbelink als inrichter van de expositie “De verdwenen."— Transcript van de presentatie:

1 Op woensdag 29 november ontving Ineke Naarding, voorzitter van de Culturele Raad Denekamp,
Ruud Olde Dubbelink als inrichter van de expositie “De verdwenen wereld van J.H. Mensink ”. Wethouder mevrouw Ilse Duursma-Mensink sprak de genodigden toe waarna de heer Olde Dubbelink een toelichting gaf over schilder Mensink en de totstandkoming van de expositie.

2 De expositie loopt nog t/m 25 februari 2018.
Johannes Hendricus Mensink was een Denekamps kunstschilder. Hij was een romanticus. Hij schilderde o.a. de oude boerenerven in en om Denekamp, had aandacht voor de onbedorven natuur, een nu verdwenen wereld. De tentoonstelling laat de mooiste landschapswerken van hem zien. Via een tv-scherm is een fraaie dia-presentatie te volgen die meer informatie geeft over de schilder en zijn kunstwerken. De expositie loopt nog t/m 25 februari 2018.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23


Download ppt "Op woensdag 29 november ontving Ineke Naarding, voorzitter van de Culturele Raad Denekamp, Ruud Olde Dubbelink als inrichter van de expositie “De verdwenen."

Verwante presentaties


Ads door Google