De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Acceptatie en Adoptatie 1A_TVB01

Verwante presentaties


Presentatie over: "Acceptatie en Adoptatie 1A_TVB01"— Transcript van de presentatie:

1 Acceptatie en Adoptatie 1A_TVB01

2 Doelstelling: De student is zich bewust wat het effect is van de ontwikkelingen van technologie in de zorg. De student kan onderbouwen welke toegevoegde waarde technologie kan hebben in de verschillende praktijksituaties. De student formuleert een persoonlijke visie over technologie in de zorg. De student kan deze visie ook onderbouwen.

3 Hoe en wat? Onderstaande de vragen klassikaal bespreken:
  Hoe zal de inzet van technologie de zorg kunnen verrijken ? Wat is mijn visie over de inzet van technologie in de zorg?

4 Beantwoord individueel onderstaande vragen:
Wat vind ik van de inzet van technologie in de zorg? Wat is de toegevoegde waarde voor de zorgvrager? Wat is de toegevoegde waarde voor mantelzorger? Wat is de toegevoegde waarde voor mij? Wat is de toegevoegde waarde voor een zorgorganisatie? Wat vraagt dit van de zorgvrager? Wat vraagt dit van de mantelzorger? Wat vraagt dit van mij? Wat vraagt dit van een zorgorganisatie? Wat heb ik nodig om deze visie te vertalen naar de praktijk?

5 Opdracht: Bespreek de antwoorden van de vragen uit de vorige dia in groepjes van 4 ,onderbouw jouw antwoorden. Kijk in de health hub/internet wat je allemaal ziet aan technologie en kijk of dit je antwoorden nog beïnvloed. Bespreek dit met je groepje. Maak een presentatie aan de hand van de uitgewerkte vragen . Je bent vrij in hoe je hier in vulling aan geeft, wees creatief.


Download ppt "Acceptatie en Adoptatie 1A_TVB01"

Verwante presentaties


Ads door Google