De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

INFOSESSIE BASISTOELAGE

Verwante presentaties


Presentatie over: "INFOSESSIE BASISTOELAGE"— Transcript van de presentatie:

1 INFOSESSIE BASISTOELAGE
WELKOM Wanneer we de kaart van België bekijken zien we in de gele kleur Limburg liggen. Maasmechelen bevindt zich in het oosten van de provincie, vlakbij de grens van Nederland en Duitsland.

2 BASISVOORWAARDEN VERENIGINGEN
Maatschappelijke zetel in Maasmechelen Lid van cultuurraad Bestuur van min. 3 leden (helft + 1 woont in Maasmechelen) Min. 10 leden in vereniging Activiteiten voor meer dan 50 % in Maasmechelen Betrokkenheid bij Maasmechelse socio-cultureel leven (bijv. cultuurraad, …) Geen ideologische of religieuze indeling Geen dubbele subsidiëring: jeugdafdelingen niet apart subsidiëren Controle mogelijk Verenigingen uitdagen tot samenwerking en openstellen activiteiten Wanneer we de kaart van België bekijken zien we in de gele kleur Limburg liggen. Maasmechelen bevindt zich in het oosten van de provincie, vlakbij de grens van Nederland en Duitsland.

3 TOELAGE CULTUUR Globaal 32.800 EURO Projectsubsidie 7.000 EURO
TOTAAL: EURO

4 BASISTOELAGE VOORWAARDEN
Minstens 5 activiteiten, waarvan minstens 1 met een open karakter en voor een breder publiek tijdens het afgelopen werkjaar (1 januari – 31 december), Bankattest op naam van de vereniging bezorgen Geen verdere bewijsstukken Voor 1 december invulformulier naar alle verenigingen, die kiezen voor een basistoelage Voor 1 februari ingevuld terug indienen per post, per of persoonlijk tegen ontvangstbewijs, postdatum of datum van geldt als bewijs, persoonlijke afgeven mits ontvangstbewijs Wijkraden en oudercomités scholen onder basistoelage

5 WAT - ACTIVITEITEN ACTIVITEITEN:
Activiteiten met een gesloten karakter, enkel voor eigen leden: Ontmoetings- en ontspanningsactiviteiten en/of socio-culturele activiteiten met een routinematig of terugkerend karakter (wekelijks, tweewekelijks of maandelijks) voor eigen leden kunnen slechts eenmaal als een activiteit ingediend worden. Voorbeelden: wekelijkse crea-activiteiten, kaart- of spelnamiddagen, wandelingen, fietstochten, kooklessen, … Activiteiten met een open karakter en voor een breder publiek (ook voor niet leden): Eetdagen, optredens, concerten, uitstappen, bezoeken aan exposities, Sint-Niklaas-, Paas- of Kerstfeest, een jaarlijks bal, een speciale eucharistieviering,…

6 ACTIVITEITEN: Ingave van activiteiten in UitinMaasmechelen en een sponsoractiviteit gelden elk voor 1 activiteit voor een breder publiek. UW SUBSIDIEREGLEMENT CULTUUR Vergaderingen, kienavonden, administratieve handelingen, voorbereiding en de opruiming in functie van activiteiten komen hiervoor niet in aanmerking.


Download ppt "INFOSESSIE BASISTOELAGE"

Verwante presentaties


Ads door Google