De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Leerdoelen 2017 Een FEWS upgrade (2016.02) + configuratie update is doorgevoerd in de zomermaanden. In de oefening gaan we uit van de configuratie zoals.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Leerdoelen 2017 Een FEWS upgrade (2016.02) + configuratie update is doorgevoerd in de zomermaanden. In de oefening gaan we uit van de configuratie zoals."— Transcript van de presentatie:

1 Leerdoelen 2017 Een FEWS upgrade ( ) + configuratie update is doorgevoerd in de zomermaanden. In de oefening gaan we uit van de configuratie zoals die nu in het RWsOS productie systeem draait . Deze versie zal gebruikt worden voor komend stormseizoen. De focus van de oefening zal daarom liggen op het trainen van bestaande- en nieuwe functionaliteit. Met betrekking tot het programma, zal een beperkt aantal onderwerpen meer de diepte behandeld worden, dan in de breedte alle wijzigingen toe te lichten. Deze strategie bleek voorgaande jaren zijn vruchten afgeworpen te hebben. Omdat een aantal personen alleen een deel van het programma kunnen volgen, zal eerst (in het kort) de voornaamste nieuwe ontwikkelingen besproken worden zodat het grootste deel van de WMCN-Meren groep hier een helder beeld van meekrijgt. Vervolgens zal de focus gelegd worden op het gebruik van de Database Optie en de What-if scenario’s, omdat is gebleken dat de WMCN-Meren groep zich nog in voldoende mate eigen heeft gemaakt met deze reeds bestaande functionaliteit. Voornaamste reden hiervoor was de behoefte naar een extra toelichting. Daarnaast zullen de plannen rondom het verbeteren van de waarschuwingsberichten gedeeld worden.


Download ppt "Leerdoelen 2017 Een FEWS upgrade (2016.02) + configuratie update is doorgevoerd in de zomermaanden. In de oefening gaan we uit van de configuratie zoals."

Verwante presentaties


Ads door Google