De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Keuzedeel Verdieping Software

Verwante presentaties


Presentatie over: "Keuzedeel Verdieping Software"— Transcript van de presentatie:

1

2 Keuzedeel Verdieping Software
STS

3 Onderwerpen MTA 98-361 Voorkennis Opdrachten Studielast Literatuur
Examen

4 MTA98-361 Er is gekozen voor MTA (kan ook een andere MTA cursus zijn) De training MTA Software Development is de ideale start voor programmeurs. Samen met de overige MTA-trainingen op het gebied van software leg je een goede basis, waarmee je zelfs door kunt groeien richting de certificeringen Microsoft Certified Solution Developer (MCSD). Software Development Fundamentals Microsoft Visual Studio & C#

5 Voorkennis Niveau 4 opleiding ICT Aanbevolen kennis: Programmeren HTML
CSS Javascript PHP

6 Opdrachten Theorie en praktijkopdrachten
MTA lesson 1-6 opdrachten maken 1 Introduction to Programming 2 Introduction to Object-Oriented Programming 3 General Software Development 4 Web Applications 5 Desktop Applications 6 Databases

7 Studielast De studielast is 240 uur. Waarvan 11 lesuren per week gedurende 2 blokken van 18 weken. Op school worden de theorie en pratijkopdrachten behandeld. Er wordt van de student verwacht dat hij/zij een x-aantal uur huiswerk maakt.

8 Literatuur Boek MOAC van digitaal te verkrijgen bij de docent

9 Toetsing Theoretische toetsen over de “lessons 1-6”.
Aan het einde van de cursus dient er een praktische eindopdracht gemaakt te worden. Het thema van de eerste opdracht is reserveringssysteem maken met C# en SQL.

10 Examen In het MTA examen wordt getoetst of je de technische taken kunt uitvoeren. De uitslag in % geeft het relatieve belang aan van elke technische taak. Bij voldoende beoordeling in het schoolexamen kan de certificering MTA kosteloos gedaan worden bij de testcentrum Weena.


Download ppt "Keuzedeel Verdieping Software"

Verwante presentaties


Ads door Google