De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Leren zonder ZorgPact In deze bijeenkomst wil ik met u in gesprek hoe een zorgpact vorm te geven Voorbeeld: regio RijnGouwe Centraal: een zorgpact moet.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Leren zonder ZorgPact In deze bijeenkomst wil ik met u in gesprek hoe een zorgpact vorm te geven Voorbeeld: regio RijnGouwe Centraal: een zorgpact moet."— Transcript van de presentatie:

1

2 Leren zonder ZorgPact In deze bijeenkomst wil ik met u in gesprek hoe een zorgpact vorm te geven Voorbeeld: regio RijnGouwe Centraal: een zorgpact moet ondersteunend zijn aan de activiteiten in de regio, geen doel op zich.

3 Maarten Hüttner Projectleider

4 Leren zonder ZorgPact Niet op papier en met mooie woorden, maar met actieve deelname van betrokken organisaties, onderwijs en de (lokale) overheid. Dit heeft geleid tot drie bijeenkomsten in Leiden, Alphen a/d Rijn en Gouda.

5 Leven zonder ZorgPact Drie bijeenkomsten: vanuit de werkvloer
regio is initiatiefrijk lokaal vertrouwen werkt Dit heeft geleid tot drie bijeenkomsten in Leiden, Alphen a/d Rijn en Gouda.

6 Leven zonder ZorgPact Drie bijeenkomsten: vanuit de werkvloer
regio is initiatiefrijk lokaal vertrouwen werkt → ken elkaar


Download ppt "Leren zonder ZorgPact In deze bijeenkomst wil ik met u in gesprek hoe een zorgpact vorm te geven Voorbeeld: regio RijnGouwe Centraal: een zorgpact moet."

Verwante presentaties


Ads door Google