De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Www.marjanvandermeulen.nl EERST LEZEN: SMS aan schatje: Schat, Voor je thuiskomt moet ik je iets vertellen over een ongelukje. Er ging iets mis met mij.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Www.marjanvandermeulen.nl EERST LEZEN: SMS aan schatje: Schat, Voor je thuiskomt moet ik je iets vertellen over een ongelukje. Er ging iets mis met mij."— Transcript van de presentatie:

1 www.marjanvandermeulen.nl EERST LEZEN:
SMS aan schatje: Schat, Voor je thuiskomt moet ik je iets vertellen over een ongelukje. Er ging iets mis met mij en onze pick-up.Gelukkig heb ik me niet ernstig bezeerd dus maak je geen zorgen. Per ongeluk heb ik op het gaspedaal getrapt in plaats van op de rem toen ik thuiskwam van het shoppen. Voor de garagedeur zullen we wel iemand moeten laten komen maar de pick-up is tot stilstand gekomen, hij werd door jouw auto afgeremd. Zoals ik je ken zul je me wel vergeven immers je motor is nog helemaal OK. Je liefhebbende vrouw.

2


Download ppt "Www.marjanvandermeulen.nl EERST LEZEN: SMS aan schatje: Schat, Voor je thuiskomt moet ik je iets vertellen over een ongelukje. Er ging iets mis met mij."

Verwante presentaties


Ads door Google