De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

English listening lesson Christiaan van der Logt

Verwante presentaties


Presentatie over: "English listening lesson Christiaan van der Logt"— Transcript van de presentatie:

1 English listening lesson Christiaan van der Logt
Hiroshima English listening lesson Christiaan van der Logt

2 Leerdoelen Aan het einde van de les kunnen jullie een Engelse gesproken tekst volgen en begrijpen. Aan het einde van de les kunnen jullie Engelse vragen over de Engelse gesproken tekst beantwoorden. Jullie kunnen deze antwoorden in het Engels formuleren, opschrijven, verwoorden en overbrengen op jullie klasgenoten.

3 Questions Does anyone know what happened in Hiroshima?

4 Questions Does anyone know what happened in Hiroshima?
Who dropped the bomb on Hiroshima?

5 Questions Does anyone know what happened in Hiroshima?
Who dropped the bomb on Hiroshima? Why did the U.S. drop the bomb on Hiroshima?

6 Questions Does anyone know what happened in Hiroshima?
Who dropped the bomb on Hiroshima? Why did the U.S. drop the bomb on Hiroshima? Where is Hiroshima located?

7

8

9 Newsround video about Hiroshima
Make sure you read all the questions before we start the video. Try to answer all the questions as complete as possible and in ENGLISH!

10 Questions on the Hiroshima Video.
Wat: Maak zelfstandig en stil de acht vragen over de video. Schrijf de antwoorden zo volledig mogelijk op en in het Engels. Hoe: Je hebt de vragen voorafgaand aan de video gelezen, dus je wist waar je op moest letten tijdens de video. Nu ga je de vragen zelfstandig maken. Hulp: De docent loopt rond en je kunt mij vragen stellen. Wanneer het nodig is wil ik de video nog wel een keer afspelen. Tijd: Hier hebben jullie vijf minuten voor. Uitkomst: De acht vragen goed en volledig beantwoord in het Engels. Klaar?: Wanneer je klaar bent lees je al je antwoorden nog een keer door. Wanneer je dit hebt gedaan ga je je mening over Hiroshima op de achterkant van je blaadje schrijven. Je blijft stil.

11 Discussing the answers in pairs
Wat: Bespreek jullie antwoorden op de acht vragen in tweetallen. Je spreekt te allen tijde ENGELS! Hoe: Je bespreekt je antwoorden op de acht vragen in tweetallen. Hulp: De docent loopt rond en hij kan eventuele vragen beantwoorden. Tijd: Hier hebben jullie vijf minuten voor. Uitkomst: Na het delen van je antwoorden met je buurman/buurvrouw, gaan we de vragen klassikaal bespreken. Klaar?: Wanneer je klaar bent met het bespreken van de vragen, ga je elkaars mening over Hiroshima bespreken.

12 Discussing the answers

13 Zijn de leerdoelen behaald?
Aan het einde van de les kunnen jullie een Engelse gesproken tekst volgen en begrijpen. Aan het einde van de les kunnen jullie Engelse vragen over de Engelse gesproken tekst beantwoorden. Jullie kunnen deze antwoorden in het Engels formuleren, opschrijven, verwoorden en overbrengen op jullie klasgenoten.

14 The end


Download ppt "English listening lesson Christiaan van der Logt"

Verwante presentaties


Ads door Google