De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Agenda aanstaande week 1/2

Verwante presentaties


Presentatie over: "Agenda aanstaande week 1/2"— Transcript van de presentatie:

1

2 Agenda aanstaande week 1/2
Zondag 20 november 09:15 Oppas: Martin 09:30 Kerkdienst : Br. F.H. Folkerts 14:00 Kerkdienst : Ds. G. Meijer 14:00 Kind in Kerk (Bovenbouw): Fillipus. Spijziging van :00 Bloemen bezorgen: Fam. J. van Breden maandag 21 november 19:30 CKL Informatie voorziening 20:00 Kerkenraad met Diakenen Informatie over de agenda van aanstaande week is overgenomen van de website gkv-haulerwijk.nl. Onjuistheden kunt u doorgeven via

3 Agenda aanstaande week 2/2
Woensdag 23 november 19:45 Gemeenteavond Zondag 27 november 09:15 Er wordt deze zondag geen oppas aangeboden 09:30 Kerkdienst : Br. W. Schaaij 14:00 Kerkdienst : Ds. J.H. Soepenberg 14:00 Kind in Kerk (Onderbouw): Jona's roeping en vlucht. 15:00 Bloemen bezorgen: Fam. D. Fokkema Informatie over de agenda van aanstaande week is overgenomen van de website gkv-haulerwijk.nl. Onjuistheden kunt u doorgeven via

4 Jarigen aanstaande week
ma H.B. de Boer (36) I. van Apeldoorn (69) P.C. van Dijk (27) di A.A. Barelds (56) wo B. Lengkeek-v/d Molen (34) vr M. v/d Bos - Baron (57) za Zr. E.H. de Boer (69) Informatie over de jarigen van aanstaande week is overgenomen uit de ledenlijst. Indien u uw verjaardag niet vermeld wilt hebben op de beamer, kunt u dat doorgeven aan het BeamTeam.

5 Jarigen aanstaande week
wo B. Lengkeek-v/d Molen (34) vr M. v/d Bos - Baron (57) za Zr. E.H. de Boer (69) Informatie over de jarigen van aanstaande week is overgenomen uit de ledenlijst. Indien u uw verjaardag niet vermeld wilt hebben op de beamer, kunt u dat doorgeven aan het BeamTeam.

6 Contactpersoon BeamTeam: Derk Rouwhorst.
Welkom Voorganger: ds. G. Meijer Organist: br. <naam organist> Beamist: Immanuël Contactpersoon BeamTeam: Derk Rouwhorst. De Bijbelteksten in deze presentatie zijn ontleend aan De Nieuwe Bijbelvertaling, © 2004/2007, tenzij anders vermeld. Mededelingen of aankondigingen op de beamer? Stuur voor vrijdag  uur een naar

7

8 Votum en zegengroet On - ze hulp is in de naam van de HE - RE,
die he - mel en aar - de ge - maakt heeft. A - men.

9

10 Psalm 25: 7 7 Gods vertrouwlijk' omgang vinden zielen waar zijn vrees in woont, daar de HEER aan zijn beminden zijn verbondsgeheimen toont. Ik houd, ook in tegenspoed, steeds het oog op God geslagen, want ik weet dat Hij mijn voet redt uit alle hinderlagen.

11

12 Gezang 174: 3 3 Spreek Gij het woord dat mij vertroosting geeft, dat mij bevrijdt en opneemt in uw vrede. Ontsteek die vreugde die geen einde heeft, wil alle liefde aan uw Mens besteden. Wees Gij vandaag mijn brood zowaar Gij leeft. Gij zijt toch zelf de ziel van mijn gebeden.

13

14 Lezen Spreuken 1: 1-7 Spreuken 1 1 Hier volgen de spreuken van Salomo, zoon van David en koning van Israël. 2 Ze bieden wijsheid en zijn een leidraad in het leven, verdiepen het inzicht 3 en bevatten wijze lessen over recht, rechtvaardigheid en eerlijkheid. 4 Ze vormen het ongeoefende verstand en geven de jeugd kennis en bezonnenheid. 5 Laat wie wijs is goed naar deze spreuken luisteren en nog wijzer worden. Laat wie verstandig is meer en meer de vaardigheid verwerven

15 Lezen Spreuken 1: 1-7 6 deze spreuken en diepzinnigheden te begrijpen, deze woorden en scherpzinnigheden van de wijzen te doorgronden. 7 Het begin van alle kennis is ontzag voor de HEER; een dwaas veracht de wijsheid en weigert elk onderricht. Hoed je voor slecht gezelschap

16

17 Tekst Spreuken 1: 7a 7a Het begin van alle kennis is ontzag voor de HEER; een dwaas veracht de wijsheid en weigert elk onderricht.

18

19 Preek

20 Het begin van alle kennis is ontzag voor de HEER
o n t z a g l i j k l e v e n Het begin van alle kennis is ontzag voor de HEER

21 1 wat is 'vrees' 2 hoe kom je eraan 3 wat brengt het mee
o n t z a g l i j k l e v e n 1 wat is 'vrees' 2 hoe kom je eraan 3 wat brengt het mee

22 1 wat is 'vrees' 2 hoe kom je eraan 3 wat brengt het mee
o n t z a g l i j k l e v e n 1 wat is 'vrees' 2 hoe kom je eraan 3 wat brengt het mee

23 o n t z a g l i j k l e v e n – 1 awe oooh

24 o n t z a g l i j k l e v e n – 1 awe-some ontzag-lijk

25 1 wat is 'vrees' 2 hoe kom je eraan 3 wat brengt het mee
o n t z a g l i j k l e v e n 1 wat is 'vrees' 2 hoe kom je eraan 3 wat brengt het mee

26 1 wat is 'vrees' 2 hoe kom je eraan 3 wat brengt het mee
o n t z a g l i j k l e v e n 1 wat is 'vrees' 2 hoe kom je eraan 3 wat brengt het mee

27 AWE = Wijs en Eerbiedig leven met God

28

29 Psalm 111: 6 6 't Begin van ware wijsheid is - zo leert ons Gods getuigenis - de HERE als uw God te vrezen. Wie hiernaar leeft, hij heeft verstand, hij dient zijn God met hart en hand. Voor eeuwig wordt Gods naam geprezen.

30

31 Psalm 68: 8 8 Geloofd zij God met diep ontzag, Hij overlaadt ons dag aan dag met al zijn gunstbewijzen. Die God is onze zaligheid, wie zou die hoogste Majesteit dan niet met eerbied prijzen? Die God is ons een God van heil: Hij schenkt uit goedheid, zonder peil, ons eeuwig zalig leven. Hij kan en wil en zal in nood, zelfs bij het naadren van de dood, volkomen uitkomst geven.

32

33 Geloofsbelijdenis

34 Psalm 35: 13 13 Laat vromen juichen, trouwe HEER, geef, dat zij zingen U ter eer, die mijn rechtvaardiging verlangen. Dan klinken blij hun lofgezangen: Groot is de HERE, onze God. Hij schenkt zijn knecht een heilrijk lot. Dan looft mijn tong de hele dag uw recht, o HEER, met diep ontzag.

35

36 Collecte 1e collecte: gastpredikanten 2e collecte: rente en aflossing

37

38 Lied 95 1 Nu bidden wij met ootmoed en ontzag de Vader aan, wiens naam aan elk geslacht in hemel en op aarde aanzijn gaf, dat, naar zijn heerlijk wezen, Hij ons de kracht des Heiligen Geestes geve en de Messias bij ons intrek neme. Zijn liefde is de grondslag van ons leven, de oorsprong van ons hart.

39 Lied 95 2 Dan zullen wij met alle heilgen saam in 't morgenlicht op hoge tinnen staan en hoogte en diepte, lengte en breedte van Gods heil doormeten mogen. Dan kennen wij de liefde uit den hoge, al gaat zij verre het verstand te boven. Wij zullen tot de volle wasdom komen in Gods verheven naam.

40 Lied 95 3 Hem nu die in ons werkt en ons geleidt, die verder gaat dan al ons bidden reikt en meer is dan ons diepste denken peilt, zij heerlijkheid en glorie in de gemeente die Hij heeft verkoren, in elk geslacht dat van zijn naam zal horen, door Jezus Christus, nu gelijk tevoren en tot in eeuwigheid.

41

42 Amen A - men, a - men, a - men.

43

44 We hopen u de volgende dienst weer te zien.
Tot ziens We hopen u de volgende dienst weer te zien.


Download ppt "Agenda aanstaande week 1/2"

Verwante presentaties


Ads door Google