De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

WELKOM.

Verwante presentaties


Presentatie over: "WELKOM."— Transcript van de presentatie:

1 WELKOM

2 Planning komende dagen
Dinsdag: - 10:00u: rooster ophalen - 10:00u – 12:30u: kennismakingsspellen Woensdagochtend: - Mentoractiviteit Donderdag & Vrijdag: - Globaland

3 Hoe werkt deze PowerPoint?
Vanaf dia 5 staat er op elke dia een uitdaging. De uitdaging wordt uitgelegd via een film. Deze start je door op de play-knop te drukken zodra je de PowerPoint op diavoorstelling hebt staan. Na de uitleg van de uitdaging, kan je op het geluidsfragment rechts onder je scherm klikken. Hier volgt namelijk een geluid van ongeveer 1,5 minuut. Dit kan je aanhouden als speeltijd per uitdaging. Heel veel speelplezier!

4 Minute-to-win-it Er volgen 15 verschillende uitdagingen waarbij jullie tegen elkaar spelen. Elke uitdaging moet door een ander uit jullie groepje gedaan worden, zodat iedereen minimaal 1x aan de beurt is geweest. Maak groepjes van minimaal 4 leerlingen. Het spel begint als de uitleg is geweest en het muziekje start.

5 Uitdaging 1: This blows

6 Uitdaging 2: Don’t blow the joker

7 Uitdaging 3: Door het oog van de naald

8 Uitdaging 4: Facelift Spelregels:
Leg 2 potloden naast elkaar en bind ze met het touw aan beide uiteinden aan elkaar vast. Leg de potloden neer, leg daar de snoepjes op in het midden en hang de 2 stukken touw over de oren. Als de tijd begint moet de deelnemer de lift omhoog krijgen door met beide handen aan de 2 stukken touw achter het oor te trekken. De 2 stukken touw mogen niet in 1 hand liggen, er mag niet opgestaan worden en ook niet aan iets anders gebonden worden dan de vingers en de handen. Als een snoepje valt is het spel afgelopen. Om de opdracht succesvol te volbrengen dient de deelnemer binnen 60 seconden alle 3 de snoepjes in de mond te krijgen.

9 Uitdaging 5: Suck it up

10 Uitdaging 6: Stack Attack

11 Uitdaging 7: Spin doctor

12 Uitdaging 8: Puddle Jumper

13 Uitdaging 9: Face the cookie

14 Uitdaging 10: Defying Gravity

15 Uitdaging 11: Cookie unicorn

16 Uitdaging 12: Bridge the gap

17 Uitdaging 13: Stay on key

18 Uitdaging 14: On the hook

19 Uitdaging 15: Noodling Around

20 Afsluiting Minute to win it
Welk team heeft de meeste punten?


Download ppt "WELKOM."

Verwante presentaties


Ads door Google