De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

OUDERAVOND 2 havo 11 September 2017

Verwante presentaties


Presentatie over: "OUDERAVOND 2 havo 11 September 2017"— Transcript van de presentatie:

1 OUDERAVOND 2 havo 11 September 2017
WELKOM

2 Programma van de avond De heer F. Engelen, teamleider onderbouw havo.
De mentoren

3 Schoolorganisatie Mentor: eerste aanspreekpunt voor leerlingen, ouders en vakdocenten. Teamleider: tweede aanspreekpunt voor leerlingen, ouders en vakdocenten zorg - problemen Conrector: derde aanspreekpunt voor ouders - beleidsmatige kwesties. Foto mentoren invoegen Eerste aanspreekpunt voor leerlingen en ouders en vakdocenten van een mentorklas Verantwoordelijk voor leerlingen, klassen, docenten en mentoren binnen het team. Tweede aanspreekpunt voor ouders en leerlingen bij bijzonderheden, problemen en zorg.

4 Schoolorganisatie 2 Vakdocenten Zorgcoördinator Verzuimcoördinator
Decaan Gedeelde verantwoordelijkheid: leerling, ouders en school 2x per jaar is er een docentenspreekuur om met de vakdocent te kunnen praten. Zorgco voert overleg met teamleider over de leerlingen binnen het team. Absentie wordt in de gaten gehouden, net als het sociaal-welbevinden van de leerlingen. Op school hebben we verschillende mogelijkheden om leerlingen verder te begeleiden: coaches, leerlingbegeleiders, IB etc.

5 Bijzonderheden 2 havo Kantelpunt Be Aware voorlichting 1 GGD onderzoek
Cursus EHBO Uw zoon of dochter is eigenlijk nog een kind, maar gedraagt zich als een puber die te maken krijgt met alle verleidingen waar wij ook dagelijks aan blootgesteld worden. Vaak overzien ze nog niet de gevolgen van de keuzes die ze maken. Vandaar dat de bijzondere zaken die we naast het gewone lesprogramma aanbieden daarmee te maken hebben. Be Aware verslavings voorlichting voor de herfstvakantie. Dit gaat niet alleen over geijkte verslavingen, maar bv ook social media verslaving. GGD onderzoek mag je weigeren geef dit bij de mentor dmv het briefje aan Cursus EHBO met name gericht op klein leed, volgend jaar klas 3 cursus reanimatie.

6 Rapportage Magister Drie rapporten Drie tussenrapportages
Doorlopend gemiddelde Bevorderingsnorm Een herinnering: waar kunt u op rekenen in de rapportage vanuit de afdeling: Zie hierboven.

7 Naar de mentoren: H2a Mevrouw S. Fatingan 116 H2b De heer L. Veeneman 117 H2c Mevrouw I. Loohuizen 118


Download ppt "OUDERAVOND 2 havo 11 September 2017"

Verwante presentaties


Ads door Google