De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemeenteraadsverkiezingen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemeenteraadsverkiezingen"— Transcript van de presentatie:

1 Gemeenteraadsverkiezingen
21 maart 2018 Gemeenteraadsverkiezingen Sportcampagne GR2018 Technische toelichting op deze Powerpoint-presentatie Het plaatje in dia 3 is clickable en leidt door naar een filmpje. Speaking notes (voor voorzitter of directeur van sportbond of provinciale sportorganisatie) Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Een mooie aanleiding om sport de komende maanden op de lokale politieke agenda te zetten. Doel van de Sportcampagne is een goede positie van sport in alle (388) college-akkoorden. Als <eigen organisatie> werken wij hierin samen met NOC*NSF, Sportkracht12, VSG en met medewerking van Kenniscentrum sport en het Mulier Instituut.

2 Voor welke uitdagingen staat de lokale politiek?
Speaking notes: De gemeente maakt het lokale sportbeleid en geeft in verhouding tot de rijksoverheid veel meer uit aan sport. 130 miljoen van het rijk tegenover 1,2 miljard van alle gemeenten samen. Door als sportclub aan te sluiten bij de lokale uitdagingen waar een gemeente voor staat wordt en blijft u een gewaardeerd partner en realiseert u uw eigen doelen. NOC*NSF en de VSG hebben juni 2017 input gestuurd voor de verkiezingsprogramma’s van de lokale partijen. Deze input is samengevat in deze Sportcampagnevideo.

3 HIER KOMT DAN DE SPORTCAMPAGNE FILM MET FREEK http://www. gr2018sport

4 Speaking notes Maar … lokale voorbeelden en uitdagingen spreken politici veel beter tot hun verbeelding dan een algemene boodschap. Ik roep u daarom op om de komende maanden uw sportclub in uw gemeente op de lokale politieke agenda te zetten. Door te laten zien dat uw sportclub of sportevenement iets kan betekenen voor de uitdagingen waar de lokale politiek voorstaat. Door hen uit te nodigen een werkbezoek aan uw sportclub of sportevenement Of door u aan te sluiten bij het Sportcampagne Team in uw gemeente en samen een (sport)debat te organiseren. Ik heb mij inmiddels ook aangemeld als vrijwilliger in het Sportcampagne Team in < woonplaats >. Ik ga mij daar inzetten als inleider/(mede)organisator/moderator/etc. Of, Ik ga vanuit mijn <sportclub X> een werkbezoek organiseren...

5 <eigen website>, contactpersoon etc.
Meer informatie: <eigen website>, contactpersoon etc. #Sportcampagne #GR #gr2018sport Speaking notes: Meer informatie wat u wanneer als sportclub kunt doen of hoe u zich aan kunt melden voor het Sportcampagne Team in uw gemeente vindt u hier.


Download ppt "Gemeenteraadsverkiezingen"

Verwante presentaties


Ads door Google