De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vijf Kerken….. De Ark Krimpen aan den IJssel

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vijf Kerken….. De Ark Krimpen aan den IJssel"— Transcript van de presentatie:

1

2 Vijf Kerken….. De Ark Krimpen aan den IJssel
De Rank Krimpen aan den IJssel De IJsseldijkkerk Krimpen aan den IJssel De Wingerd Krimpen aan den IJssel De Ontmoetingskerk Krimpen aan den Lek

3 met 17 mensen , er is nog plek….

4 Project van Livingstone in Mukono bij Piet en Pita Buitendijk
Samen met lokale bouwvakkers bouwen we verder aan een tienerhuis. Het doel van deze zogenaamde family unit is kinderen in een normale familiesetting op te laten groeien om zich verder te ontwikkelen. Het werk bestaat uit schilderen, cement maken, stenen doorgeven, water halen, muren metselen en pleisteren, vloeren storten en egaliseren. Daarbuiten draaien we mee in de verzorging van de baby’s en kinderen ,meewerken in de keuken en wasserij ,sportactiviteiten en zondagsschool.

5 200 kinderen in opvang Nadat Piet en Pita al 5 jaar werkzaam waren met kinderen in Oeganda, hebben ze in 2001 Noah’s Ark Children’s Ministry Uganda opgericht. In dit huis worden de allerkleinsten opgevangen. Naast het weeshuis zijn er ook een kerk, kliniek, boerderij, wasserij, keuken, visvijver en vakscholen op het terrein.

6

7 “je kunt niet alle mensen op de wereld helpen, maar wel de wereld voor één persoon”
Wilt u één week uw flessenbonnen op sparen en het geld wat dit oplevert in enveloppe stoppen, voor deze kinderen …. of… een éénmalige bijdrage in collecte bus stoppen.

8 Inleveren zondag 14 mei in ochtenddienst ……..


Download ppt "Vijf Kerken….. De Ark Krimpen aan den IJssel"

Verwante presentaties


Ads door Google