De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Strategie 2012: Afvlakken Vervangingsbult

Verwante presentaties


Presentatie over: "Strategie 2012: Afvlakken Vervangingsbult"— Transcript van de presentatie:

1 Vitalisatie Brabant Water Distributienet - maart 2017 Bart Huisman / John Ottevanger

2 Strategie 2012: Afvlakken Vervangingsbult

3 Leidingbreuken BREDA - De Gaffelstraat in Breda is vrijdagavond laat blank komen te staan. Door een onbekende oorzaak sprong een waterleiding, waardoor direct wateroverlast en een gat in het wegdek ontstonden. Eén auto is voor een deel in een dit sinkhole gezakt. Er is niemand gewond geraakt. HELMOND - Winkelcentrum Elzas Passage deels open na wateroverlast door gesprongen hoofdwaterleiding Auto rolt in sinkhole na gesprongen waterleiding, Gaffelstraat Breda blank. De straat is droog en de auto blijft steken (Foto: Perry Rovers, SQ Vision) De gesprongen waterleiding zorgt voor een ravage. (Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision)

4 Scenario’s

5 Maatschappelijke (meer)waarde
Samenwerking Schadewijk Voortrekkersrol: Maatschappelijke toegevoegde waarde Distributienet vd toekomst Innovatie Vitalisatie personeel

6 Huidige stand van zaken:

7 Huidige stand van zaken:

8 Huidige stand van zaken:

9 Huidige stand van zaken:

10 Huidige stand van zaken:
Werkzaamheden nog uit te voeren: - Aanleg van de nieuwe leidingen in de: Berghemseweg, Roodborststraat, Eksterstraat, Klingenstraat en Pater Bleijsstraat. Overzetten en saneren aansluitingen. Het koppelen van het oude en het nieuwe leidingnet. Verwijderen van de oude leidingen. Opknappen van bestrating en herinzaaien gras.


Download ppt "Strategie 2012: Afvlakken Vervangingsbult"

Verwante presentaties


Ads door Google