De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Programma Clubavond 23 december 2016

Verwante presentaties


Presentatie over: "Programma Clubavond 23 december 2016"— Transcript van de presentatie:

1 Programma Clubavond 23 december 2016
Opening en mededelingen Beantwoording vragen over brouwonderwerpen. Uitreiking van de “Wisselkei”, lekkerste maandbier van 2016 door John Gouwerok. Korte presentatie van het aangeboden bier van het brouwclubje (PENARI), verkrijgbaar op tap. Uitreiking van het gouden toetsenbord, door Ben Jacobs. Foodparing: kleine hapjes met het proeven van Belgische speciaal bieren, BAPAS’. Bekendmaking winnaars clubkampioenschap 2016 door Jacques Stricker. Opening klein buffet. Uitreiking bedankjes aan de vrijwilligers van t Wort Wat 2016. Maandbier: Sierra Nevada Pale Ale, gebrouwen door Theo van Eijden

2 Vragen en antwoorden over onderwerpen betreffende
het bierbrouwen

3 Uitreiking van de “Wisselkei”, lekkerste maandbier van 2016, door John Gouwerok.

4 Korte presentatie van het aangeboden bier van het brouwclubje (PENARI), verkrijgbaar op tap.

5 Uitreiking van het gouden toetsenbord,
door Ben Jacobs

6 Hapjes en Belgische bieren
‘t Wort Wat! Clubavond december 2016 Hapjes en Belgische bieren

7 Gerookt forelhaasje met rode biet & Brugse Zot
‘t Wort wat Food Paring: gang 1. Belgische Blonde, Blond 6%, 13,5o Plato, 13 EBC, 23EBU, 6oC Gerookt forelhaasje met rode biet & Brugse Zot

8 Speciaal Trappist, Amber 6,2%, 13,4o Plato, 22 EBC, 32 EBU, 10-14oC
‘t Wort wat Food Paring: gang 2. Speciaal Trappist, Amber 6,2%, 13,4o Plato, 22 EBC, 32 EBU, 10-14oC Ardennenpaté met kiwigelei & Orval

9 Maatje (zoute haring) met granaatappelen zure room
‘t Wort wat Food Paring: gang 3. Belgische Blonde , Blond 7,5%, 13,4o Plato, 18 EBC, 28 EBU, 6oC Maatje (zoute haring) met granaatappelen zure room & Sloeber

10 Quiche van spinazie, munt en geitenkaas
‘t Wort wat Food Paring: gang 4. Begium Strong Ale, Amber, 8%, 17,5o Plato, 24 EBC, 20 EBU, 6 - 9oC Quiche van spinazie, munt en geitenkaas & Enghien Brune

11 Rozijnenbrood met Stilton en reuzenbalsemienhoning
‘t Wort wat Food Paring: gang 5. Belgium Strong Ale, Donkerbruin 10%, 17,5o Plato, 99 EBC, 27 EBU, 6 - 9oC Rozijnenbrood met Stilton en reuzenbalsemienhoning & Pannepot

12 Bekendmaking winnaars clubkampioenschap 2016, door Jacques Stricker.

13 Opening klein buffet.

14 Uitreiking bedankjes aan de vrijwilligers van t Wort Wat 2016.


Download ppt "Programma Clubavond 23 december 2016"

Verwante presentaties


Ads door Google