De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Als Sinterklaasje wakker wordt dan staat Piet naast zijn bed; hij geeft de Sint zijn onderbroek en blaast op zijn trompet. Meteen verschijnt de tweede.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Als Sinterklaasje wakker wordt dan staat Piet naast zijn bed; hij geeft de Sint zijn onderbroek en blaast op zijn trompet. Meteen verschijnt de tweede."— Transcript van de presentatie:

1 Als Sinterklaasje wakker wordt dan staat Piet naast zijn bed; hij geeft de Sint zijn onderbroek en blaast op zijn trompet. Meteen verschijnt de tweede Piet met de mijter op een blaadje;  de derde haalt het ochtendhemd uit het ochtendhemdenlaatje. De vierde pakt de Spaanse trom en geeft wel zeven rrrrrrrrrrroffeltjes; op dat moment stapt Sint uit bed en schiet in zijn pantoffeltjes. Maar wat is dat…? Hij voelt iets hards bij de teen van zijn rechtervoet; het is een chocolade S en een paard van suikergoed. Dat heeft de kleinste Piet gedaan, hij stamelt heel verlegen: ‘Ik dacht, de Sint heeft vast nog nooit iets in zijn schoen gekregen!’ ‘Bedankt hoor Piet’ roept Sinterklaas, ‘dat heb je leuk verzonnen’. En lachend trekt hij zijn mantel aan; zijn dag is goed begonnen!

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13


Download ppt "Als Sinterklaasje wakker wordt dan staat Piet naast zijn bed; hij geeft de Sint zijn onderbroek en blaast op zijn trompet. Meteen verschijnt de tweede."

Verwante presentaties


Ads door Google