De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Over ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Verwante presentaties


Presentatie over: "Over …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………."— Transcript van de presentatie:

1

2 Over ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

3 Familiestamboom

4 Woonadres Werkadres Huwelijk Straat: …………………..........
Plaats: ………………………… Werkadres Werkgever: ………………..…. Straat: …………………………. Plaats: ………………………… Huwelijk Lokatie: ……………………… Datum: ....-….-……..

5 Foto’s

6 ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ……………………………....

7 Herinnering ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

8 Een dierbaar stuk ………………………………… ………………………………… ………………………………… ………………………………… ………………………………… ………………………………… ………………………………… ………………………………… ………………………………… ………………………………… ……………………..

9 Kroontours is jouw gids door je eigen familiegeschiedenis
Kroontours is jouw gids door je eigen familiegeschiedenis. Als jij meer wilt weten over je voorouders, maar er niet aan toekomt, dan kun je bij mij aankloppen voor een op maat gemaakte familietour. Met je ouders, kinderen, broers en zussen, neven en nichten of wellicht opa of een oudtante ga je dwalen door jullie familiegeschiedenis aan de hand van een hele leuke route. Afhankelijk van de afstanden en jullie wensen kunnen jullie ervoor kiezen om de route te wandelen of te rijden. Mijn naam is Yvonne. Sinds 4 jaar werk ik als stads- en museumgids. Ik geniet van de verhalen die mensen vertellen over de plekken die ze hebben bezocht, dierbare herinneringen aan hebben of waar ze graag naar toe zouden gaan. Tijdens mijn werk als stadsgids zie ik lichtjes in de ogen van de gasten op het moment dat we langs een plek komen waar ze een dierbare familieherinnering aan hebben. Dat raakt mij. Ik gun het mensen dat zij dit langer kunnen beleven en dan ook nog met de mensen die daarbij het meest betrokken zijn: hun familie. Wil je meer weten?


Download ppt "Over …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………."

Verwante presentaties


Ads door Google