De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Marktconsultatie/-verkenning circulaire inkoop

Verwante presentaties


Presentatie over: "Marktconsultatie/-verkenning circulaire inkoop"— Transcript van de presentatie:

1 Marktconsultatie/-verkenning circulaire inkoop
1 november 2016

2 Agenda Demarcatie project Doelstelling Planning en budget
Overige uitgangspunten KV Wageningen Schematische indeling sporthal Circulaire eisen en wensen

3 Demarcatie project

4 Doelstelling Design and Build van een sporthal waarbij een marktpartij geselecteerd wordt op basis van de prestatie-indicatoren circulair, tijd, geld, kwaliteit en organisatie. Uitvraag richt zich op realisatie van de sporthal en de inrichting van de omgeving. Sporthal binnen bouwvlak van 48 x 71 meter Sportruimte van 26 x 48 x 7 meter 1 november 2016: marktverkenning gericht op maximalisatie van de circulariteit van de sporthal.

5 Planning en budget 9 november 2016 : uitvraag op via tenderned
19 jan : eind indienen stukken 24 jan : eind beoordeling 13 feb : gunning Vanaf 14 feb : ontwerpfase Eind juni/begin juli : realisatiefase Maart : Oplevering (start buitenseizoen KV Wageningen) Budget : € (exclusief btw); (€ incl. btw)

6 Hoogtekaart

7 Funderingspalen

8 Peilbuizen

9 KV Wageningen – Huidige situatie
De vereniging is enige jaren geleden ontstaan uit de fusie van 3 Wageningse korfbalverenigingen. Op dit moment heeft de vereniging 2 buitenaccommodaties in bezit en wordt er in een sporthal aan de andere kant van de stad gespeeld. In de nieuwe situatie komt dit alles samen op 1 sportcomplex. Hier wordt dan een gemeentelijke sporthal gecombineerd met extra ruimten voor de korfbalvereniging en de buitenkorfbalvelden.

10 KV Wageningen – Rol in sporthal realisatie
De vereniging is verantwoordelijk voor de aanleg van de buitensport accommodatie: kunstgrasvelden, verlichting, hekken, bestrating, groen etc. De gemeente is opdrachtgever voor de bouw van de nieuw te bouwen sporthal. In het PvE zijn eisen van de korfbalvereniging (voor ruim 1 miljoen euro) meegenomen. Deze eisen liggen vooral op het gebied van de topsport, tribunes, horeca, VIP, vergaderruimten, e.d. Sommige ruimten zijn specifiek voor gebruik van de buitensport accommodatie.

11 KV Wageningen - Ambities
De vereniging is qua ledenaantal te vinden in de Top 10 van Nederland. Een grote vereniging stelt bijzondere eisen aan de ruimten in het te realiseren sportgebouw. Op korte termijn is de ambitie om op het hoogste niveau van Nederland te spelen (Korfbal League). Gerelateerd hieraan zijn diverse eisen in het PvE, zoals: toeschouwersaantallen, grootte van kantine, businessruimte, etc. Het moge duidelijk zijn dat de accommodatie topsportwaardig moet zijn. De vereniging wil open staan voor zaken buiten de club, daarom zijn sommige eisen ook gerelateerd aan gebruik door andere partijen.

12 Indeling sporthal begane grond (schematisch)

13 Indeling sporthal 1-ste verdieping schematisch


Download ppt "Marktconsultatie/-verkenning circulaire inkoop"

Verwante presentaties


Ads door Google