De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vacature: Real Estate Agent (vastgoedmakelaar)

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vacature: Real Estate Agent (vastgoedmakelaar)"— Transcript van de presentatie:

1 Vacature: Real Estate Agent (vastgoedmakelaar)

2 Engel & Völkers kan zijn.
Hallo! Mijn naam is Safiyé De Jaeger. Ik ben 22 jaar en net afgestudeerd als: Bachelor in Interieurvormgeving en Bachelor in het Vastgoed met BIV-nummer. Ik hoorde dat jullie steeds groeien en op zoek zijn naar een nieuw talent. Graag laat ik zien wie ik ben en waarom ik een meerwaarde voor Engel & Völkers kan zijn.

3 Mijn meerwaarde voor Engel & Völkers
Klantgericht Zelf ben ik een klantvriendelijk persoon. Een prioriteit om de klant tevreden te stellen en te voldoen aan zijn/haar behoeften. Tijdens mijn opleiding Interieurvormgeving en mijn stage bij Parca Projects te Eke heb ik hier heel veel aandacht aan gegeven. Het onderzoeken van de wensen en behoeften van de klant is van groot belang. Communicatief vaardig Communicatie is voor mij belangrijk om een goede samenwerking te creëren tussen zowel de klanten als het team. Bij het maken van groepswerken tijdens mijn opleidingen, alsook tijdens mijn stage bij Parca Projects te Eke was communicatie de basis voor het creëren van vertrouwen en bekomen van een zo goed mogelijk eindresultaat.

4 Teamgeest Georganiseerd
Zelf prefereer ik het werken in teamverband. In team is er plaats voor het uitdelen van ideeën, meningen en om elkaar aan te vullen. Tijdens mijn stage bij Parca Projects te Eke en groepsprojecten tijdens mijn opleidingen stond ik open om elkaar aan te vullen en vragen te stellen. Dit was voor mij belangrijk om mezelf steeds te verbeteren en bij te leren. Georganiseerd Doorheen mijn opleidingen en studentenjobs heb ik regelmatige positieve stress ervaren. Hierdoor ondevond ik dat ik een georganiseerd persoon ben die een goede planning vooropstelt om zo alles op tijd in orde te hebben. Het halen en zelf vooropstellen van deadlines is voor mij van groot belang om een goede organisatie te verzekeren. Zowel voor mezelf, voor de klanten alsook binnen het team.

5 Geen 9-to-5-mentaliteit
Woonplaats Zelf woon ik in Semmerzake. Dit is een 20 minuten rijden tot Sint-Martens-Latem. De ligging is voor mij dus ideaal. Computervaardig Ik kan werken met de programma’s: Word, Excel, Powerpoint, Photoshop, Sketchup en Vectorworks. Tijdens mijn opleidingen heb ik hier les over gekregen maar er was ook veel zelfstudie nodig om de programma’s zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Geen 9-to-5-mentaliteit Ik heb zeker geen 9-to-5-mentalitiet Het langer blijven of vroeger beginnen om een deadline te halen houdt me niet tegen. Bijscholing is ook geen enkel probleem en sta ervoor open deze te volgen buiten de werkuren.

6 Ik ben op zoek naar een uitdagende job waar ik de kans krijg mezelf te ontplooien. Ik heb geen ervaring maar wel: De motivatie Bereid om bij te leren Polyvalent Enthousiast Iemand die er voor gaat Kortom: Iemand die klaar is voor een start bij Engel & Völkers! Bedankt voor jullie tijd en hopelijk tot snel. O


Download ppt "Vacature: Real Estate Agent (vastgoedmakelaar)"

Verwante presentaties


Ads door Google