De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

13 – 16 Augustus 2010 Les Monuments de l’Oise

Verwante presentaties


Presentatie over: "13 – 16 Augustus 2010 Les Monuments de l’Oise"— Transcript van de presentatie:

1 13 – 16 Augustus 2010 Les Monuments de l’Oise

2 Les Monuments de l’Oise
Augustus: de traditionele maand voor de kastelentocht Van 2005 tot 2009 “ride by” van Belgische kastelen 2010 zoeken we het iets zuidelijker en maken we er een weekendtrip van Zoals velen reeds weten is Augustus een beetje traditie geworden om een kastelentocht te rijden. Vijf jaar hebben we al in een aantal verschillende Belgische provincies een “ride by” gedaan langsheen diverse kastelen. We hebben nog wel niet alle kastelen van onze landje gezien, maar dit jaar gaan we het iets zuidelijker zoeken en maken er tegelijkertijd een weekenduitstap van.

3 Les Monuments de l’Oise
Bestemming Valei van de l’Oise – Picardie Uitvalbasis Chantilly 300 km van Brussel 60 km van Parijs Zoals de titel van deze uitstap al laat vermoeden gaan we naar het noorden van Frankrijk, meer bepaald de regio Picardie met als uitvalbasis het in departement Oise gelegen Chantilly. Slecht een 300 tal km van Brussel verwijderd en ligt 60 km ten noorden van Parijs.

4 Les Monuments de l’Oise
Hotel Dolce Chantilly 200 kamers Fitness Center 18 hole Golf Court We logeren in het Dolce Chantilly, een viersterren hotel dat in 2008 volledig is vernieuwd. Het is gelegen in een bosrijke omgeving en bied ruimte aan 200 kamers en suites. Meervoudige gelegenheden zijn er tot rust te komen of op een actieve manier van je vakantie te genieten. Het hotel grenst pal aan een prachtig aangelegd 18 hole golf terrein. Wij kunnen gebruik maken van de “Superior Rooms” om jullie te verwennen.

5 Les Monuments de l’Oise
Dag 1: aanrijroute Langs glooiende departementele wegen Dag 2: West route of Golf Initiatie + verkorte west route Dag 3: Oost route of Golf Initiatie + verkorte oost route Dag 4: terugreis Landschapsroute naar huis Wat staat er op het programma? In totaal zijn we vier dagen onderweg. Dag 1 is een aanrijddag. We nemen echter niet de autosnelweg, een aanrijroute langsheen departementele wegen is voorhanden zodat vanaf km 1 onze motorvakantie eigenlijk al begint. Voor hen die al een paar keer in “La Douce France” hebben gereden met de motor weten dat je enorm kan genieten van de goede staat van de wegen, wat een veel hoger gehalte aan rijplezier met zich meebrengt dan wat we hier in ons eigen landje gewoon zijn. Voor dag 2 en dag 3 heb je telkens twee (of eigenlijk drie) keuzemogelijkheden: je kan een dagtrip met de motor doen (zaterdag de westelijke route en zondag de oostelijke route) je kan in de voormiddag meedoen aan een golfinitiatie. Voor hen die nog nooit een golfclub in de handen hebben gehad een ideale gelegenheid om de eerste stappen eens te zetten. In de namiddag heb je dan de keuze om de verkorte versie van de dagtrip te rijden, of je kan ook een het nabij gelegen kasteel van Chantilly eventueel gekombineerd met de “Grande Stable”, de beroemde grote paardestallen. Tijdens de routes heb je uiteraard de mogelijkheid om enkele van die prachtige kastelen een bezoekje te brengen. Aan de reisstand kan je even een kijkje nemen welke kastelen we onder andere aandoen. Uiteraard is het maar een korte uitstap, maar ook de terugweg op dag 4 zal u niet gaan vervelen, door de vele afwisselende landschappen zoemen langs aangenamen, rustige wegen opnieuw huiswaarts.

6 Les Monuments de l’Oise
Enkele van de kastelen op onze route In totaal doen we zo’n een 28 tal kastelen aan. Eigenlijk nog maar een kleine selectie uit het grote aanbod aan goed bewaarde historische monumenten. Onder hen vinden we de kastelen van: Chantilly Compiegne Thierry Pierrefonds Septmonts Pissy Versigny en nog vele anderen

7 Les Monuments de l’Oise
Golfinitiatie Open voor 10 personen per sessie Sessie 1: zaterdag voormiddag Sessie 2: zondag voormiddag Bij inschrijving vermelden Zoals gezegd heb je de gelegenheid om deel te nemen aan een golf initiatie. Deze is echter beperkt tot 10 tot 12 personen per voormiddag (zaterdag voormiddag of zondag voormiddag) Om organisatorische redenen dien je wel bij het bestellen van de reis reeds aan te geven of je deze golfinitiatie in het reispakket wil hebben. Een echte aanrader, het zal een niet te vergeten ervaring worden.

8 Les Monuments de l’Oise
Vooraf Kenningsmakingsavond Welkomstdrink Gedetailleerd overzicht programma Uitdelen van de roadbooks / GPS Routes / Trippy Maken van afspraken voor de heenreis Enkele weken voor de afreis geven we voor de ingeschrevene een ontmoetingsavond. Op deze avond krijg je, naast een drankje, ook meer gedetailleerde informatie over deze reis. Zo worden ook de roadbooks en de toegang tot de GPS of Trippy routes uitgedeeld. Het is dan ook de perfecte gelegenheid om met je medereizigers reeds afspraken te maken om in treintje naar de bestemming Chantilly te reizen.

9 Les Monuments de l’Oise
Inschrijven Tot 42 personen 20 dubbel kamers + 2 enkel kamers Op basis van half pension Overnachting in superior rooms Uitgebreid ontbijt Gebruik fitness, sauna, hammam, zwembaden,... Diner – buffet (drank inbegrepen) First come – First serve Zoals het voor de meeste clubreizen het geval is hebben we een optie genomen om met een groep van 42 personen te kunnen verblijven. Onderverdeeld in 20 tweepersoonskamers en 2 enkele kamers. We verblijven daar op basis van half pension, overnachting in onze superior rooms, een uitgebreid amerikaans ontbijt. Gratis gebruik van de fitness ruimte, de zwembaden, de sauna, de hammam als ook vele andere mogelijkheden. Na een inspannende dag kunnen we dan weer op krachten komen tijdens het Diner buffet met aangepaste dranken. Ik zou zeggen waar wacht je nog op om je in te schrijven?


Download ppt "13 – 16 Augustus 2010 Les Monuments de l’Oise"

Verwante presentaties


Ads door Google