De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DE MOPPENDOOS KORT EN KRACHTIG..

Verwante presentaties


Presentatie over: "DE MOPPENDOOS KORT EN KRACHTIG.."— Transcript van de presentatie:

1 DE MOPPENDOOS KORT EN KRACHTIG.

2 Overstroming Er is een overstroming en een priester die vast zit in die overstroming met het water al tot op zijn kniën. komt er een motorboot langs met mensen erop die zeggen: stap toch in, straks verdrink je nog! Maar die priester zegt rustig: nee, god zal mij wel redden! dus die motorboot gaat verder. Na een tijdje staat er water al tot aan zijn middel, komt er terug een motorboot voorbij met mensen die zeggen: stap toch in, straks verdrink je nog! Maar die priester zegt rustig: nee, god zal mij wel redden! dus die motorboot gaat verder. Na een tijdje staat het water tot aan zijn kin, en weer komt er een motorboot voorbij met mensen die zeggen:stap toch in, straks verdrink je nog! Maar die priester zegt rustig: nee, god zal mij wel redden! dus die motorboot gaat verder. Na een tijdje is de arme man verdronken. in de hemel vraagt hij aan de goede Vader: Vader, waarom hielp u mij niet? Zegt god: MAN, ik stuurde je 3 motorboten!

3 Twee oude mannen 4 oude mannen staan bij bij een hek met elkaar een beetje te kletsen. Zegt die ene plots: Ik ben bezig om Latijns te leren praten! Hoezo, zegt die ander! Nou, als ik straks dood ga en aan de hemelpoort sta wil ik Petrus in zijn taal kunnen aanspreken! Waarop die ander zegt, en wat nu als je in de hel terecht komt? Ach, antwoord ie: Iedereen kan wel een beetje Duits!

4 Relaties tegenwoordig
Vader zit met twee zoons en dochter aan tafel.Zegt de ene zoon: "Pa, ik ben homofiel." Waarop zijn andere zoon antwoord: "Ik ook!" "Godverdomme!, houdt er dan niemand meer van vrouwen?" "Ja, ik wel," zegt zijn dochter.

5 Gekke jeugd Bij een bushalte staan een oude en een jonge man. De jonge man heeft een uitbundige rood-blauw-groene hanenkam en de nodige ringen in zijn neus en oren en is behangen met kettingen van allerlei soort. De oude man staat hem aandachtig te bestuderen hij kan zijn ogen niet van hem af houden. De jonge man merkt dat wel en vraagt op een gegeven moment: "Heb jij nooit iets geks uitgehaald, toen je jong was?" me af te vragen of jij misschien mijn zoon bent "Jawel," antwoord de oudere man, "ik ben eens een keer zó dronken geweest dat ik een papegaai genaaid heb en nu sta ik me af te vragen of jij misschien mijn zoon bent

6 Open drogisterij In de stad zit een drogisterij. Waarvan de eigenaar ervan homofiel is, ze gingen verbouwen daar in de drogisterij en op de deur hing een briefje met: de achterkant is altijd geopend.

7 SKINHEADS Rashid komt midden in de nacht een bende skinheads tegen in Londen. Ze nemen hem mee een steegje in. “Gooi met de dobbelsteen”’ roept de leider van de groep. "En als je 1, 2, 3, 4 of 5 gooit dan krijg je van ons allemaal een flinke aframmeling. "En als ik 6 gooi?" vraagt Rashid benauwd. "Tja" zegt de skinhead "Dan heb je geluk en mag je opnieuw gooien…"

8 GREETINGS WIM


Download ppt "DE MOPPENDOOS KORT EN KRACHTIG.."

Verwante presentaties


Ads door Google