De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De vaas met aan de buitenkant de titel „Sinnvoll“ is ongeveer 67 cm hoog en uit eikenhout vervaardigd. Hij is van buiten met acryl, oliekrijt en viltstift.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De vaas met aan de buitenkant de titel „Sinnvoll“ is ongeveer 67 cm hoog en uit eikenhout vervaardigd. Hij is van buiten met acryl, oliekrijt en viltstift."— Transcript van de presentatie:

1 De vaas met aan de buitenkant de titel „Sinnvoll“ is ongeveer 67 cm hoog en uit eikenhout vervaardigd. Hij is van buiten met acryl, oliekrijt en viltstift beschilderd en van binnen met bladgoud beplakt. Aan de buitenkant van het vat zit een diepe scheur die loopt van de bovenrand tot aan de bodem. Goud licht schemert door de scheur als er van boven licht in de vaas valt. Een vaas met een scheur? Zinvol? Wat voor zin heeft een vat dat zulke ernstige schade heeft opgelopen? Is zo’n vat niet onbruikbaar? Zinloos? Udo Mathee, Sinnvoll

2

3 Onze zusterkerken in Nigeria, de NKST verzoeken dringend om deelname aan de door hen uitgeschreven vasten- en biddag op 17 juli Het water staat aan de lippen. Veel predikanten en hun gezinnen zijn slachtoffer van criminele bendes. Onder bedreiging met wapens worden zij getreiterd, geslagen en bestolen van geld en waardevolle spullen.  Alleen al in de maanden mei en juni overkwam dat vijftien predikanten.

4 Naast alle hulpgeroep en gebeden tot onze Hemelse Vader hebben zij, aan het eind van hun Generale Synode besloten tot  een dag van vasten en gebed. Wij verzoeken de plaatselijke kerken in Nederland op 17 juli 2011 in de eigen gemeente deel te nemen aan deze roep om uitredding.

5 Ik, Johannes, uw broeder, die net als u in ellende verkeer, maar ook door Jezus met u deel in het koninkrijk en in standvastigheid – Openbaring 1:9 Standvastigheid ? De vaas met aan de buitenkant de titel „Sinnvoll“ is ongeveer 67 cm hoog en uit eikenhout vervaardigd. Hij is van buiten met acryl, oliekrijt en viltstift beschilderd en van binnen met bladgoud beplakt. Aan de buitenkant van het vat zit een diepe scheur die loopt van de bovenrand tot aan de bodem. Goud licht schemert door de scheur als er van boven licht in de vaas valt. Een vaas met een scheur? Zinvol? Wat voor zin heeft een vat dat zulke ernstige schade heeft opgelopen? Is zo’n vat niet onbruikbaar? Zinloos?

6 Johannes hoort wie er doorheen komen: 7:4 (144000)
en hij ziet het: 7:9 (een onafzienbare menigte) De vaas met aan de buitenkant de titel „Sinnvoll“ is ongeveer 67 cm hoog en uit eikenhout vervaardigd. Hij is van buiten met acryl, oliekrijt en viltstift beschilderd en van binnen met bladgoud beplakt. Aan de buitenkant van het vat zit een diepe scheur die loopt van de bovenrand tot aan de bodem. Goud licht schemert door de scheur als er van boven licht in de vaas valt. Een vaas met een scheur? Zinvol? Wat voor zin heeft een vat dat zulke ernstige schade heeft opgelopen? Is zo’n vat niet onbruikbaar? Zinloos?

7 144000 12 stammen x 12 apostelen x 1000 De vaas met aan de buitenkant de titel „Sinnvoll“ is ongeveer 67 cm hoog en uit eikenhout vervaardigd. Hij is van buiten met acryl, oliekrijt en viltstift beschilderd en van binnen met bladgoud beplakt. Aan de buitenkant van het vat zit een diepe scheur die loopt van de bovenrand tot aan de bodem. Goud licht schemert door de scheur als er van boven licht in de vaas valt. Een vaas met een scheur? Zinvol? Wat voor zin heeft een vat dat zulke ernstige schade heeft opgelopen? Is zo’n vat niet onbruikbaar? Zinloos?

8 Onafzienbare menigte: Landen, volken, stammen, talen.
Spraakverwarring bij Babel Nieuwe start bij Abram  Abraham De vaas met aan de buitenkant de titel „Sinnvoll“ is ongeveer 67 cm hoog en uit eikenhout vervaardigd. Hij is van buiten met acryl, oliekrijt en viltstift beschilderd en van binnen met bladgoud beplakt. Aan de buitenkant van het vat zit een diepe scheur die loopt van de bovenrand tot aan de bodem. Goud licht schemert door de scheur als er van boven licht in de vaas valt. Een vaas met een scheur? Zinvol? Wat voor zin heeft een vat dat zulke ernstige schade heeft opgelopen? Is zo’n vat niet onbruikbaar? Zinloos?

9 7 x landen / volken / talen / naties:
Opb 5:9; 7:9; 10:11; 11:9; 13:7; 14:6; 17:15 De vaas met aan de buitenkant de titel „Sinnvoll“ is ongeveer 67 cm hoog en uit eikenhout vervaardigd. Hij is van buiten met acryl, oliekrijt en viltstift beschilderd en van binnen met bladgoud beplakt. Aan de buitenkant van het vat zit een diepe scheur die loopt van de bovenrand tot aan de bodem. Goud licht schemert door de scheur als er van boven licht in de vaas valt. Een vaas met een scheur? Zinvol? Wat voor zin heeft een vat dat zulke ernstige schade heeft opgelopen? Is zo’n vat niet onbruikbaar? Zinloos?

10 Hoe lees / zie je dit visioen als je in de verdrukking zit?
Hoe lees / zie je dit visioen als je in een vrij land woont? De vaas met aan de buitenkant de titel „Sinnvoll“ is ongeveer 67 cm hoog en uit eikenhout vervaardigd. Hij is van buiten met acryl, oliekrijt en viltstift beschilderd en van binnen met bladgoud beplakt. Aan de buitenkant van het vat zit een diepe scheur die loopt van de bovenrand tot aan de bodem. Goud licht schemert door de scheur als er van boven licht in de vaas valt. Een vaas met een scheur? Zinvol? Wat voor zin heeft een vat dat zulke ernstige schade heeft opgelopen? Is zo’n vat niet onbruikbaar? Zinloos?


Download ppt "De vaas met aan de buitenkant de titel „Sinnvoll“ is ongeveer 67 cm hoog en uit eikenhout vervaardigd. Hij is van buiten met acryl, oliekrijt en viltstift."

Verwante presentaties


Ads door Google