De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Twee huizen – de een luxe en riant maar zonder God, de ander vervallen en tochtig maar met God In welk huis zou jij willen wonen?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Twee huizen – de een luxe en riant maar zonder God, de ander vervallen en tochtig maar met God In welk huis zou jij willen wonen?"— Transcript van de presentatie:

1 Twee huizen – de een luxe en riant maar zonder God, de ander vervallen en tochtig maar met God
In welk huis zou jij willen wonen?

2 Wie vertrouwt op God wordt een ander mens
Abraham herontdekt de basis van zijn geloof bij het oude altaar. Hij houdt tegenover Lot niet krampachtig meer vast aan wat hem toekomt. We zijn toch familie, waarom zouden we ruzie maken?

3 Wie vertrouwt op God wordt een ander mens Wie gelooft ziet meer
Lot ziet wat voor ogen is: een paradijselijke streek langs de Jordaan. Maar het is land zonder God. Abraham zegt: liever in de woestijn met God dan in het paradijs zonder Hem.

4 Wie vertrouwt op God wordt een ander mens Wie gelooft ziet meer
Wie zijn hoop vestigt op Gods genade heeft perspectief Abraham is alleen, maar God zet hem neer onder zijn beloften: Ik ben erbij en het hele land zal van jou zijn. Vestig uw hoop op Gods genade, zegt Petrus. Wie daar genoeg aan heeft, komt goed terecht.


Download ppt "Twee huizen – de een luxe en riant maar zonder God, de ander vervallen en tochtig maar met God In welk huis zou jij willen wonen?"

Verwante presentaties


Ads door Google