De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom! Kom binnen pak je iPad en open Kahoot!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom! Kom binnen pak je iPad en open Kahoot!"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom! Kom binnen pak je iPad en open Kahoot!
Temperatuurverschillen op aarde Leervragen: Wat is het verschil tussen weer en klimaat? Waarom is het kouder op hoge breedte? Waarom is het warmer op lagere breedte? Hoe kunnen temperatuur verschillen ontstaan? Waarom wordt het kouder wanneer je dichter naar de zon gaat? Met hoeveel graden daalt de temperatuur wanneer je een berg beklimt? Welke factoren beïnvloeden het klimaat? Lesplanning: 11:10 Binnen komen (iPad pakken) 11:12 Kahoot 11:25 Uitleg temperatuurverschillen 11:40 Opdracht maken 11:50 Terugkoppeling en vooruitblik 12:00 Einde van de les Welkom! Kom binnen pak je iPad en open Kahoot!

2 Uitleg ons-warmte/

3

4

5

6 Opdracht Lesplanning: 11:40 Opdracht maken 11:50 Terugkoppeling en vooruitblik 12:00 Einde van de les Maak de opdracht die op BlackBoard staat. Schrijf de antwoorden in je schrift/werkboek

7 Terug-Vooruitblik Leervragen:
Wat is het verschil tussen weer en klimaat? Waarom is het kouder op hoge breedte? Waarom is het warmer op lagere breedte? Hoe kunnen temperatuur verschillen ontstaan? Waarom wordt het kouder wanneer je dichter naar de zon gaat? Met hoeveel graden daalt de temperatuur wanneer je een berg beklimt? Welke factoren beïnvloeden het klimaat?


Download ppt "Welkom! Kom binnen pak je iPad en open Kahoot!"

Verwante presentaties


Ads door Google