De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Staat u ook elke ochtend om 6u op om op je fiets door de regen naar ‘t station te rijden… vervolgens op een overvolle trein te stappen om dan suf op je.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Staat u ook elke ochtend om 6u op om op je fiets door de regen naar ‘t station te rijden… vervolgens op een overvolle trein te stappen om dan suf op je."— Transcript van de presentatie:

1 Staat u ook elke ochtend om 6u op om op je fiets door de regen naar ‘t station te rijden… vervolgens op een overvolle trein te stappen om dan suf op je kantoor te verschijnen?

2 Werk je je ook te pletter voor een hongerloon, en droom je tijdens je middagpauze ook eens niet stiekem…

3 Hoe heerlijk moet het niet zijn om elke ochtend te kunnen uitslapen

4 Je woont in een kast van een huis, en toch betaal je niets…
3x per jaar op vakantie naar de zon, met je kont in het zand…

5 Je staat ‘s middags op om een terrasje te doen, je wordt bediend door mooie vrouwen... Ondertussen lul je wat met je vrienden op je nieuwste modelletje Nokia... De rest van je tijd cruise je met je dure BMW... De mannen haten je, maar durven je niet te benaderen... Je doet niets, en toch stroomt het geld binnen...

6 Doen wat je wil, lijkt het allemaal niet heerlijk? Waar je ook gaat of staat, je krijgt steeds een voorkeursbehandeling. De hele wereld is uitermate vriendelijk voor jou

7 Ook jij kan nu zo leven! Stem Albayrak

8 En wordt Marokkaan in Nederland


Download ppt "Staat u ook elke ochtend om 6u op om op je fiets door de regen naar ‘t station te rijden… vervolgens op een overvolle trein te stappen om dan suf op je."

Verwante presentaties


Ads door Google