De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De vrijgevige vader In het middelpunt van Jezus’ verhaal staat de vader met zijn vrijgevige, verkwistende liefde.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De vrijgevige vader In het middelpunt van Jezus’ verhaal staat de vader met zijn vrijgevige, verkwistende liefde."— Transcript van de presentatie:

1 De vrijgevige vader In het middelpunt van Jezus’ verhaal staat de vader met zijn vrijgevige, verkwistende liefde.

2

3 Bij de vader vind je een volheid van liefde
Liefde die gunt. Liefde die wacht. Liefde die vergeeft. De vader in Jezus’ verhaal staat voor de God die Jezus bekend maakt.

4 Bij de vader vind je een volheid van liefde
Door de ogen van de vader kijken naar anderen Jezus leert de mensen om Hem heen op een andere manier te kijken naar elkaar. Kun jij in de ander naast je je (jongste of oudste) broer zien, die geen afwijzing nodig heeft maar liefde?

5 Bij de vader vind je een volheid van liefde
Door de ogen van de vader kijken naar anderen Door de ogen van de vader kijken naar jezelf De scherpe rand aan Jezus’ gelijkenis(sen): kun jij jezelf zien als verloren mens en toch gezien, geliefd en gezocht door de vader?

6 Bij de vader vind je een volheid van liefde
Door de ogen van de vader kijken naar anderen Door de ogen van de vader kijken naar jezelf De liefde van de vader vieren en delen Hoe reageer je op de liefde van de vader? Wil je worden als de vrijgevige vader? De kerk is de plek waar zijn genade wordt gevierd en gedeeld.


Download ppt "De vrijgevige vader In het middelpunt van Jezus’ verhaal staat de vader met zijn vrijgevige, verkwistende liefde."

Verwante presentaties


Ads door Google