De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hier foto’s van het paradijselijke Sint Maartens eiland, en de problemen die ze daar hebben met het landen en opstijgen van de vliegtuigen!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hier foto’s van het paradijselijke Sint Maartens eiland, en de problemen die ze daar hebben met het landen en opstijgen van de vliegtuigen!"— Transcript van de presentatie:

1 Hier foto’s van het paradijselijke Sint Maartens eiland, en de problemen die ze daar hebben met het landen en opstijgen van de vliegtuigen!

2 12 Boeing 747 operate daily to St. Marteen
12 Boeing 747 operate daily to St. Marteen ! The heavy Jumbo is the most impressive of all and atracts the looks of everybody around...

3 Wat zullen de goedkope bouwgrond opkopers in Brussel en Oostende zeveren dat er veel lawaai is, zij wisten het voor ze een kast van een villa neerzetten!

4

5 De mensen die ginder op reis zijn wisten dit zeker niet, anders hadden ze hun verstand gebruikt en ergens anders op vakantie geweest!

6

7 Zô moesten die mensen rond Zaventem & Ostend Airport ook gedacht hebben vôôr ze bouwden, of verhuisden!

8

9

10

11 In this photo, from inside one 747 of Air France, it possible to have one idea of the small strip of beach just before the head of the landing strip for planes in St. Marteen

12

13 So low that the belly of the 747 reflects in the deep blue sea of St
So low that the belly of the 747 reflects in the deep blue sea of St. Marteen !

14 Pendelen, of ‘t lawaai, zo simpel als dat!


Download ppt "Hier foto’s van het paradijselijke Sint Maartens eiland, en de problemen die ze daar hebben met het landen en opstijgen van de vliegtuigen!"

Verwante presentaties


Ads door Google