De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

“AOV Advies voorbereidingstool”

Verwante presentaties


Presentatie over: "“AOV Advies voorbereidingstool”"— Transcript van de presentatie:

1 “AOV Advies voorbereidingstool”
1

2 Inleiding Digitale afspraakbevestiging Online voorbereiding
De AOV advies voorbereidingstool biedt de mogelijkheid om uw klant optimaal voor te bereiden op het adviestraject met toegankelijke filmpjes. Dit stelt zowel uw klant als u zelf in staat, alle benodigde informatie op het juiste moment te delen en te verzamelen. De AOV advies voorbereidingstool is ook een oplossing voor het compliant en WFT-proof maken van AOV-dossiers. De onderdelen: Digitale afspraakbevestiging Online voorbereiding 11 AOV informatiefilmpjes AOV voorinventarisatie klantprofiel Checklist Dossiervorming "Door de tool te gebruiken en door de duidelijke filmpjes konden we ons heel goed voorbereiden op ons adviesgesprek. We begrijpen het nu echt. En daar zijn we heel blij mee!“ Ellen 't Hooft (35) 

3 Werking Hoe werkt het? Jouw klant krijgt namens jou een met daarin een unieke link. Deze link geeft toegang tot een selectie van relevante filmpjes en vragen. Dit geeft de klant een goede voorbereiding op het eerste gesprek. De tool houdt voor jou bij, wat je klant met de uitnodiging doet. Heel handig voor je klantdossier. Filmpjes De filmpjes geven de klant de basiskennis die nodig is om het gesprek met jou aan te gaan. Vragenlijst De meest relevante eerste vragen, worden in de voorbereiding aan de klant gesteld. De uitkomsten van de vragen krijgt de klant in de vorm van een samenvatting in zijn mailbox. Als adviseur ontvang je zelf automatisch ook een kopie hiervan. Dit leidt ertoe dat een klant weet wat de belangrijkste vragen zijn die jij gaat stellen. En zelf kun je op voorhand al inschatten met wat voor soort klant je te maken krijgt. Stuur aanvullende zaken mee Stuur tegelijkertijd met de klantvoorbereiding, jouw dienstverleningsdocumenten en je eigen checklist van zaken die de klant mee moet nemen. Het zorgt ervoor dat jouw klant goed voorbereid het gesprek met jou aangaat.

4 AOV informatiefilmpjes… 'kijken is begrijpen'
Voor de AOV Advies voorbereidingstool zijn er 11 informatieve AOV filmpjes gemaakt van ieder maximaal 3 minuten. Deze AOV informatiefilmpjes geven kort, bondig en neutraal uitleg over alle belangrijke AOV onderwerpen: 1. Waarom een AOV? 2. Hoe kies ik de juiste AOV? 7. Uitsluitingen 3. AO criterium (Passend of beroeps)? 8. Indexering 4. Eigen risico 9. Preventie & services 5. Uitkeringsschaal of klassensysteem 10. Hoogte verzekerd bedrag 6. Tariefsoort (gelijkblijvend of combitarief) 11. Eindleeftijd Kijk voor de filmpjes ook op:

5 De voordelen Jouw voordelen Voordelen klant (bestaand en nieuw)
Efficiëntie in adviestraject: Informeren, Inventariseren, Analyseren, Adviseren, Evalueren, Onderhouden. Schifting van klanten: Oriënterende klanten: Voelen zich dermate goed geholpen dat ze terugkomen als ze de (be)sluitfase bereiken. (Be)sluitfase: Conversie aantoonbaar verhoogd door efficiëntie Voordelen klant (bestaand en nieuw) Online voorbereiden waar en wanneer dat het beste uitkomt. Begrijpen door voorbereiding de AOV beter en kunnen zo sneller met de adviseur het traject doorlopen. Snellere besluitvorming, omdat de mindset tijdens gesprek anders is door voorbereiding Voelen zich goed geholpen door de adviseur

6 Kosten De kosten voor het gebruik van de AOV advies voorbereidingstool bestaan uit: Kantoorlicentie € 300 per jaar (incl. onbeperkt aantal adviseurslicenties en de eerste bundel van 10 klantvoorbereidingen) inkoop klantvoorbereidingen € 5 per stuk, minimale afname 10 stuks, af te nemen op kantoorlicentieniveau.

7 Standaard account De licentie wordt standaard geleverd inclusief:
Standaard online AOV risico voorinventarisatie vragenlijst 11 informatieve AOV filmpjes Mogelijkheid tot het inregelen van je eigen contact- en kantoorgegevens Mogelijkheid om de tool te voorzien van jouw eigen logo en een foto van de adviseur Licentie voor al jouw adviseurs en de eerste 10 credits voor de klantvoorbereiding Track and trace rapportage ter ondersteuning van het klant adviesdossier Hosting & Service helpdesk Eerstestap.nl

8 Maatwerk Wil jij een geheel eigen variant van de voorbereidingstool, dan is mogelijk. Voor deze maatwerk werkzaamheden wordt in overleg de impact bepaald en een separate offerte opgesteld. Voorbeelden van aanpassingen zijn: De tool geheel in eigen look and feel (in lijn met huisstijl kantoor) Een eigen online AOV inventarisatie vragenlijst Een eigen combinatie van educatie en vragen (bijvoorbeeld 1 filmpje afspelen, die gevolgd wordt door een paar vragen) Koppeling met eigen systemen (CRM, adviespakket)

9 Samenvattend Online klantvoorbereiding Digitale afspraakbevestiging
11 kant en klare begrijpelijke AOV informatiefilmpjes AOV voorinventarisatie klantprofiel Dossiervorming Versturen eigen checklist Draagt aantoonbaar bij aan WFT AOV Adviesverplichtingen Versturen dienstverleningsdocument Online omgeving voorzien van eigen logo Adviseur en kantoorgegevens Track en trace rapportage ter ondersteuning van het klant adviesdossier


Download ppt "“AOV Advies voorbereidingstool”"

Verwante presentaties


Ads door Google