De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hospitality en voorraadbeheer Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hospitality en voorraadbeheer Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen."— Transcript van de presentatie:

1 Hospitality en voorraadbeheer Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen

2 1 ► Wat heb ik in de vorige les geleerd? ► Wat ga ik nu leren? ► Voorraadkosten ► Kengetallen ► Gemiddelde voorraad ► Inkoopwaarde van de omzet ► Omzetsnelheid en omzetduur ► Bestelkosten ► Optimale bestelgrootte.

3 Inhoud 1 Hospitality 2 De klant en het verkoopgesprek 3 Klachten en service 4 Voorraadbeheer en bestellen 2

4 Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 3 ► Voorraadkosten

5 Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 4 ► Ruimtekosten ► Huur ► Afschrijvingen ► Energie ► Onderhoud.

6 Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 5 ► Rentekosten

7 Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 6 ► Voorraadkostenpercentage

8 Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 7 ► Kengetallen ► Omzetsnelheid ► Omzetduur.

9 Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 8 ► Gemiddelde voorraad

10 Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 9 ► Inkoopwaarde van de omzet ► Over begin- en eindvoorraad.

11 Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 10 ► Inkoopwaarde van de omzet ► Over brutowinst.

12 Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 11 ► Omzetsnelheid

13 Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 12 ► Andere formules voor omzetsnelheid

14 Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 13 ► Omzetduur

15 Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 14 ► Van omzetsnelheid naar omzetduur

16 Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 15 ► Bestelkosten berekenen ► Personeelskosten (tijd) ► Kosten van benodigde apparatuur ► Verzendkosten.

17 Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 16 ► Optimale bestelgrootte ► Bestelmoment ► Bestelgrootte.


Download ppt "Hospitality en voorraadbeheer Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen."

Verwante presentaties


Ads door Google