Download de presentatie
De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub
GepubliceerdGerrit van der Berg Laatst gewijzigd meer dan 8 jaar geleden
1
Hospitality en voorraadbeheer Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen
2
1 ► Wat heb ik in de vorige les geleerd? ► Wat ga ik nu leren? ► Voorraadkosten ► Kengetallen ► Gemiddelde voorraad ► Inkoopwaarde van de omzet ► Omzetsnelheid en omzetduur ► Bestelkosten ► Optimale bestelgrootte.
3
Inhoud 1 Hospitality 2 De klant en het verkoopgesprek 3 Klachten en service 4 Voorraadbeheer en bestellen 2
4
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 3 ► Voorraadkosten
5
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 4 ► Ruimtekosten ► Huur ► Afschrijvingen ► Energie ► Onderhoud.
6
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 5 ► Rentekosten
7
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 6 ► Voorraadkostenpercentage
8
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 7 ► Kengetallen ► Omzetsnelheid ► Omzetduur.
9
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 8 ► Gemiddelde voorraad
10
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 9 ► Inkoopwaarde van de omzet ► Over begin- en eindvoorraad.
11
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 10 ► Inkoopwaarde van de omzet ► Over brutowinst.
12
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 11 ► Omzetsnelheid
13
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 12 ► Andere formules voor omzetsnelheid
14
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 13 ► Omzetduur
15
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 14 ► Van omzetsnelheid naar omzetduur
16
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 15 ► Bestelkosten berekenen ► Personeelskosten (tijd) ► Kosten van benodigde apparatuur ► Verzendkosten.
17
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 16 ► Optimale bestelgrootte ► Bestelmoment ► Bestelgrootte.
Verwante presentaties
© 2024 SlidePlayer.nl Inc.
All rights reserved.