Download de presentatie
De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub
GepubliceerdEvelien Mertens Laatst gewijzigd meer dan 8 jaar geleden
1
Thomas Cook - BTN Wintersport
2
BTN boekingsprocedure wintersport Thomas Cook - BTN: wintersport
3
Vier mogelijkheden Accommodatie reeds gekozen Geen specifieke accommodatie gekozen Bijboeken ski-extra’s Transport boeken
4
Scenario 1 - accommodatie reeds gekozen
5
Accommodatie reeds gekozen - stap1 Selecteer TO: T C F Selecteer brochure: T C S AUTO
6
Accommodatie reeds gekozen - stap 2 Vertrekdatum Verblijfsduur Bezetting accommodatie Ref.: accommodatie code
7
Accommodatie reeds gekozen - stap 3 Scherm “beschikbaarheid accommodatie” Accommodatie code: 5 + 1 karakters Laatste karakter: 1e letter kamertype brochure
8
Accommodatie reeds gekozen - stap 4 Beschikbaarheid en prijs worden duidelijk weergegeven
9
Accommodatie reeds gekozen - stap 5 Klik ‘prijs’ Alle gegevens worden overgenomen Bereken prijs
10
Scenario 2 - Geen specifieke accommodatie gekozen
11
Geen specifieke accommodatie gekozen - stap 1 Selecteer TO: T C F Selecteer brochure: T C S AUTO
12
Geen specifieke accommodatie gekozen - stap 2 Vertrekdatum Duur Bezetting
13
Geen specifieke accommodatie gekozen - stap 3 Scherm ‘beschikbaarheid accommodatie’ Bestemmingscode en oordcode invullen Bestemmingscode = IATA airport code Oordcode: zie info fiche of B2B website: Thomas Cook Agent
14
Geen specifieke accommodatie gekozen - stap 4 Klik “...” naast “oord” Alle oorden verschijnen Frankrijk - regio’s Andere landen: specifieke oord
15
Geen specifieke accommodatie gekozen - stap 5 Klik ‘opvragen’ Overzicht accommodaties volgens criteria
16
Geen specifieke accommodatie gekozen - stap 6 Selecteer accommodatie Selecteer kamertype Klik “info” of “website” => detailinfo kamertype
17
Geen specifieke accommodatie gekozen - tip Appartement + maaltijden Klik “extra diensten” - categorie “anderen” Extra diensten “anderen”: plaatsen reserveren autocar
18
Geen specifieke accommodatie - stap 7 & 8 Klik “opvragen” voor beschikbaarheid & prijs Klik op prijs
19
Scenario 3: Ski-extra’s boeken in BTN
20
Ski-extra’s in BTN: skipassen Skimateriaal, skipassen, skilessen: klik “extra diensten” Skipassen: categorie S Skipas is 6 dagen geldig
21
Ski-extra’s in BTN: skimateriaal Skimateriaal, skipassen, skilessen: klik “extra diensten” Skimateriaal: categorie S Selecteer materiaal, wijs toe volgens niveau Kids tot 14 jaar gratis skimateriaal in Frankrijk of Oostenrijk Gratis skimateriaal kind inboeken als volwassene + leeftijd toevoegen
22
Ski-extra’s in BTN: skimateriaal Voorbeeld: 1 volwassene + 2 kinderen Kind A = gratis skimateriaal = inboeken als volwassene + leeftijd Kind B: ski materiaal voor kids Indien kind op dezelfde kamer ingeboekt = alles gebeurt automatisch
23
Ski-extra’s in BTN: skilessen Klik “extra diensten” Skilessen: categorie X Selecteer materiaal door op ‘prijs’ te klikken Toewijzen per persoon
24
Ski-extra’s in BTN: ski extra’s Na de selectie van alle ski extra’s, klik je op ‘bereken prijs’
25
Scenario 4: Transport boeken in BTN Selecteer het transporttype P = eigen transport
26
Scenario 4: Transport boeken in BTN Vertrekdatum, vertrekplaats invullen Duur en bestemming invullen Beschikbaarheid opvragen Geprefereerde vertrekuur
27
Scenario 4: Transport boeken in BTN Accommodatie uitkiezen Prijs berekenen Eventuele extra’s kiezen
28
Wintervakantie met autocar boeken in BTN Selecteer het hotel via “beschikbaarheid accommodatie” of referentiecode + kamertype Wijzig transporttype naar ‘B’ Vul vertrekplaats, bestemming en klasse in Heen- en terug is klasse ‘K’
29
Wintervakantie met ‘bus only’ ‘Bus only’ in Thomas Cook Winterbrochure met TO code ‘tcf’ Referentie (ref.) EXBUSA invullen Kamertype 1A, regime NB Overige gegevens identiek aan andere boeking
30
Easy-Way punten Test je kennis met behulp van de vraagjes. Als je minimum 3/5 behaalt, ontvang je je persoonlijk certificaat. Je ontvangt een email met een link. Vul je naam en Easy-Waycode in. Je ontvangt 15 Easy-Waypunten ter waarde van € 15.
Verwante presentaties
© 2024 SlidePlayer.nl Inc.
All rights reserved.