Welkom op Bogerman Kennismakingsavond Vakcollege klas 1.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
WELKOM ! OUDERAVOND HAVO 2 REVIUS LYCEUM DOORN 10 OKTOBER 2012.
Advertisements

Kennismakingsavond Donderdag 13 september 2012 Welkom in groep 5.
Ouderavond klas 2 24 september 2013
Ouderavond klas 1… Hartelijk welkom 1 Ouderavond klas 1 24 september 2013.
Welkom op het Vestiging Fabritius VMBO-voorlichting (jan. 01)
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Informatieavond Groep 7-8
Recreatie Zeumeren, Voorthuizen Welkom!! Kamp Week 41: Van dinsdag 8 oktober t/m vrijdag 11 oktober Recreatie Zeumeren, Voorthuizen 3.
Klas B1…. PROGRAMMA Organisatie H/A 1 Praktische zaken Lesuitval Mentor & Ouders HIP uren Ouderavonden.
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Ouderavond klas 1 Hartelijk welkom 1 Ouderavond klas 1 23 september 2014.
Informatieavond groep
Woensdag 15 april 2015 Roosterwijzigingen Corvee rooster week 48 (6 dec. t/m 10 dec.): Grote Beer en Melkweg 10.30, en uur: 1U Melkweg en Grote.
Welkom op het Vestiging Fabritius VMBO-voorlichting (jan. 01)
Ouderavond 3 havo.
Ouderavond klas 2 3 september Programma voor vanavond: Ontvangst door Dhr D. van Tuinen afdelingsleider Vakcollege LOB-informatie van de decaan.
Welkom op de informatie avond voor groep 7
Ouderavond leerjaar 1 en 2
Basisschool Op De Horst
Op deze informatie avond over groep 5 zwemlessen algemene zaken zorg G.I.P. vakken in groep 5 vragenronde.
Klas 2 Ouderavond Presentatie. Veranderingen op school Veranderingen in de kinderen Van klas 1 naar klas 2 Presentatie.
Ouderavond klas 3A Paul Meijer - maandag 14 september 2015.
Ouderavond klas 3C Jaap Veld - maandag 14 September 2015.
Ouderavond klas 1 Hartelijk welkom 1 Ouderavond klas 1 14 september 2015.
Ouderavond klas 3B Margreet van Fruchten - maandag 14 September 2015.
Sint Vitusmavo Ouderavond leerjaar 1 Donderdag 3 september 2015
Welkom op de ouderavond V23 22 september Doel van de avond Kennis maken met de mentor Informatie over school en eerste weken in de klas Uitwisselen.
Informatieavond groep 8 Maandag 7 september 2015.
Welkom op de ouderavond van groep 7. Doel van de avond KKKKennismaken TTTTijden VVVVakken GGGGeen vakinhoudelijke avond PPPPraktisch.
Welkom Mentoren T35 Leonie Koelemij Wendy Couperus.
Informatieavond groep 7 Christine Vogels en Julia Kok.
Welkom in groep 4. Voorstellen Ilze Arts: maandag, dinsdag en om de woensdag. Marian van Rengs: om de woensdag, donderdag, vrijdag.
WELKOM. INFORMATIE-AVOND: Welkom Schoolleiding Uitleg mentoraat en mentorlessen Ouders ouderraad Met de mentor: Rapporten en informatieavonden Ouderportaal.
Ouderavond 1G1 18 augustus 2015 ‘. Programma 1.Voorstellen en mentoraat; 2.Huiswerk en plannen; 3.Informatie website; 4.Overgangsnormen; 5.Rapport; 6.Tot.
Informatieavond Brugklas Lyceum de Grundel 18 augustus 2015.
Informatieavond 3 e klas 26 augustus Hartelijk welkom Mentorklas 3G1 mentor: Marco Uijen
Informatieavond 3e klas 26 augustus Hartelijk welkom Mentorklas 3H2 mentor: P. Wellen.
Kennismakingsavond Vakcollege 1. Even voorstellen… Tim Boekestijn 1.Docent LO/Sport 2.Mentor klas 1B.
Informatieavond 3 e klas 26 augustus Hartelijk welkom Mentorklas 3A1 mentor: Lex Vroling.
Welkom op de algemene ouderavond. Doel voor de leerlingen Wat : Voorbereiden uitstroom na 2 jaar naar regulier. Hoe : Extra ondersteuning op verschillende.
Start schooljaar Opzet van de ochtend 1.Welkom door de rector 2.Praktische informatie voor leerlingen en ouders 3.Leerlingen gaan met mentor.
GROEP 7. Deze informatie kunt u nog eens nalezen op onze website! GROEP 7.
Deze informatie kunt u nog eens nalezen op onze website!
Informatieavond jaar 1 29 SEPTEMBER Programma o Voorstellen o Rol van de mentor o Rol van de ouders o Mentorlessen o Magister o Praktische zaken.
Start schooljaar
kennis- en informatieavond leerjaar 2 september schooljaar
OUDERAVOND 2 vwo en gymnasium 13 september 2016
Slowakijehof 1 - Europakwartier BD Almere Poort
Informatieavond 2 vwo en gymnasium
Slowakijehof 1 - Europakwartier BD Almere Poort
Slowakijehof 1 - Europakwartier BD Almere Poort
Ouderavond brugklassen
Slowakijehof 1 - Europakwartier BD Almere Poort
Slowakijehof 1 - Europakwartier BD Almere Poort
Slowakijehof 1 - Europakwartier BD Almere Poort
MENTORAAT HAVO 4 Klas H4A, B en C.
Informatieavond.
Klas: Mentor:.
OUDERAVOND 4 HAVO 12 september 2018 ouderavond 4h 1819 mentor.
Start schooljaar
Ouderavond VMBO 2 Wilt u vooraan in de zaal plaats nemen
24 september 2018 Van harte welkom!
18 september 2018 Van harte welkom!
Ouderavond Emmalaan Welkom ouders/verzorgers van leerlingen uit klas ... Presentatie komt op de website.
Start schooljaar
Kennismakingsavond Compaen VMBO.
Welkom! Even voorstellen Contact Algemene informatie Magister TL 3
Welkom allemaal!.
WELKOM OUDER(S)/VERZORGER(S) Marloes Assink
Transcript van de presentatie:

Welkom op Bogerman Kennismakingsavond Vakcollege klas 1

De coach Het eerste aanspreekpunt voor uw zoon/dochter. Vervolgens de coördinator de heer Eppinga en tot slot de afdelingsleider de heer Van Tuinen. Graag contacten met hen zoveel mogelijk tijdens schooltijden. Contactmomenten school ouder(s)/verzorger(s) Ouderavond begin september ’15; koffieochtend november ’15 ; 1e portfoliogesprek november’15; 2e portfoliogesprek juni ’15. 2 keer per jaar kunt u 10 minuten gesprekjes voeren met de vakdocenten, in december en maart. Magister Hier kunt u huiswerk, cijfers en rooster vinden. Op de Ipad via Magister 6. Kennismakingsavond Vakcollege klas 1

Te laat in de les De volgende dag meldt uw zoon/dochter zich om 7.45 uur bij de conciërge. Rapport Wordt drie keer per jaar uitgereikt: november ‘15 ; maart ‘15 en vlak voor de zomervakantie; cijfers staan ook op Magister; cijfers zijn volgens een voortschrijdend gemiddelde. Extra begeleiding Voor wiskunde/rekenen; spelling en begrijpend lezen; Engels en sociale vaardigheidstraining. We zullen hier de eerste uren van de dag voor gebruiken. Kennismakingsavond Vakcollege klas 1

Ziekmelding Voor uur door ouder/verzorger. Is de leerling ook de tweede dag nog ziek, dan moet de ouder/verzorger opnieuw bellen. (Als de leerling weer op school is, de absentiekaart bij de onderwijsassistent inleveren.) Absentiekaart Kan worden gebruikt voor verlofaanvraag (kort) zoals de dokter, tandarts, orthodontist. De absentiekaart moet bij de onderwijsassistent worden ingeleverd. Verlof (lang) voor bruiloft, dorpsfeest en vakanties onder de schooltijd Aanvragen via een formulier dat is te downloaden van de website: ga dan naar tabblad algemeen klik dan op beleid vervolgens op schoolgids, Op deze pagina vindt u een link naar verlofaanvragen. Schoolfeesten Georganiseerd door de feestcommissie van Bogerman. Uitnodigingen volgen in de loop van het schooljaar. Kluisjes Hier kunnen waardevolle spullen in bewaard worden, maar op eigen risico! Kennismakingsavond Vakcollege klas 1

Fietsenstalling Fietsen zijn kwetsbaar! Er is videobewaking – maar niet op alle plekken, maar zet de fiets altijd op slot. Bij diefstal aangifte doen bij de politie. Bogerman is hier niet aansprakelijk voor. Verkeersveiligheid en gedrag in het verkeer a.u.b. regelmatig bespreken met uw kind. Kinderen in het verkeer zijn erg kwetsbaar. In november is er een verkeersmarkt op school. Gebruik van mobiele telefoon Niet toegestaan tijdens de lessen. Deze moet uit zijn of op de vliegtuigstand. Als er dringende zaken zijn kan de ouder(s) / verzorger(s) contact opnemen met school. Gebruik van de iPad: De docent geeft aan wanneer de iPad in de klas gebruikt wordt. Beschadigingen van de iPad zijn voor eigen risico. De iPad is echter wel verzekerd, maar moet dan in het aangeleverde hoesje zitten. Anders wordt de schade niet vergoed. Kennismakingsavond Vakcollege klas 1

Introductiekamp ? september uur vertrek vanuit Sneek richting Broek - Verkenning kampeerboerderij + omgeving - Zeilen - Sport en spel ? september Kameleondorp in Terherne - Bonte avond - Kampvuur ? september Opruimen + schoonmaken - Zwemmen in Joure aankomst in Sneek 1BK1 woensdag 23 september - vrijdag 25 september 1BK2 woensdag 9 september - vrijdag 11 september 1BK3 maandag 21 september - woensdag 23 september 1BK4 maandag 7 september - woensdag 9 september 1BK5 woensdag 16 september - vrijdag 18 september

Vragen Kennismakingsavond Vakcollege klas 1