Pimp je speelplaats. De wedstrijd ‘Pimp je speelplaats’ van Klasse.  Het doel van deze wedstrijd  Ideeën sprokkelen  Plannen laten tekenen door Bob.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Leerlingenenquête •91% van de uitgedeelde enquêtes zijn terug binnengekomen. •Het 1 ste leerjaar heeft niet deelgenomen aan de enquête.
Advertisements

TITELPAGINA ZONDER FOTO Subtitel van de presentatie 25 februari 2014.
Wat is ons idee? • Grote tafels • Groot gebouw • 2 verdiepingen: -Een voor de hele klas -Een met ‘thema lokalen’ • Veel met computers/ tablets leren •
Een plattegrond van de klas maken
Mijn stage bij Hamers Bv.
Een digitaal verhaal maken
De Skans 16 maart 1961.
OLVE-MORTSEL IN HET NIEUWOLVE-MORTSEL IN HET NIEUW Olve Mortsel in het nieuw Plannen voor een nieuwe speelplaats © Elien Sneyers, Thibault Hopchet, Laurenz.
Presentatie Plannen Cartouche Toekomst Clubhuis en terras
Molen Ceres Mogelijke ontwikkeling terrein rond molen Ceres.
OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
Breking van licht Bolle lens Holle lens
Een ecologisch verantwoorde speelplaats
Voorzetsels.
Mijn campagne Big daddy for mayor. Waarom ga ik voor mayor??? Sinds een aantal ronden ben ik echt verslaafd aan miniconomy geraakt! Tha game master heeft.
Onze klassen, onze school in de gemeente Denderleeuw. Onze school, Denderleeuw, gelegen in het zuid-oosten van de provincie Oost-Vlaanderen.
Een plattegrond van de klas maken
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
§ 18: De stad uit, de stad in Urbanisatie: de groei van het aantal stadsbewoners (= verstedelijking) Suburbanisatie: de verstedelijking van het platteland.
Neem over en zet de aangegeven hoek uit bij de blauwe punt
Het Debat 1. Het Debat - spelregels Groep zit in kring (zonder tafels) Er volgt een eerste stelling Maak een keuze voor (GROEN) of tegen (ROOD) Ga met.
Speed Discussie Een instructie.
Hoofdstuk 9 Symmetrie.
SCHOLEN KRIJGEN ENERGIE
Coen’s spel: Overheidsfinanciën. Huidige gegevens CBS (2012) Werkloosheid 5,9% AOW 15,6 % Vereenvoudigde versie; dus op een klas van 30 leerlingen speelt:
Herhaling opgave 1 a) b) c) d) e) f) g) h) i)
De Droomboom.
Techniek toernooi Het energieke lampje.
Brede School Update AV 8 juni Brede school – Waar gaat het over ? Doel: –nieuwe school –maatschappelijk engagement, integratie Middelen –PPS-structuur:
Kinderboerderij Waspik 3 november Aanleiding Kinderboerderij In Dorpsontwikkelingsplan (DOP) omvorming naar kinderboerderij Realisatie van Medisch.
DE KNIPOOG over.
Aan Kinderboerderij Waspik in samenwerking met Platform Waspik.
Vernieuwing Leidseplein Voorstel verplaatsing tramhaltes
Inhoud Hertenweide/Kinderboerderij Korte evaluatie werkzaamheden Gepresenteerd door: Chris Beaart Werkgroep Natuur en Milieu Platform Waspik Waspik, 14.
PIMP JE SPEELPLAATS.
aFscheid einde schooljaar
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Informatieavond Kinderboerderij Waspik.
L Het blijft lastig om met een seculier boek de les een duidelijk christelijke inhoud te geven. O We doen de leerling te kort als we ons vak loskoppelen.
KLIMAATWEEK. Wat doen wij op school? ACTIE 1 TE VOET OF MET DE FIETS NAAR SCHOOL.
Een herfstboekje maken
PSV - NAC. Reclames: Mercedes Mercedes is een van de sponsoren van PSV, rond de wedstrijd werd er een reclame op de schermen getoond. Ook mag de selectie.
Er is vorig jaar € verzameld!! Voetbalveld : € Er is dus nog€ Weet u nog? : Paul van Eerd heeft een ontwerp gemaakt voor Gebaseerd op:
Impucuko -27º º45.42 T. Sikunana(Mrs) Box 138, Odendaalsrus 9480 op facebook: Impucuko primary school "class.
Vraag 1: Het aantal inwoners van Obelin is in zes jaar van naar een kwart miljoen gestegen. Hoeveel inwoners zijn er in die zes jaar bijgekomen?
Groen, groen kleutertje…wat doet gij in mijn hof? Een groene, gevarieerde speelruimte bevordert het welbevinden van kleuters en de verbondenheid met hun.
Antigraffiti Gemaakt door: Ciel Rombouts, Lieke Geudens, Suzanne Coppelmans, Femke Santbergen, Ilona Pronk en Ilse Visser Sondervick College, AT2B/GY2B.
Hoekenwerk gesteenten. 1 Doorlaatbaarheid van bodems Benodigdheden - grind, zand, leem, klei - 4 trechters en 8 bekers - chronometer of klok.
L.A. Springer en het groen op de Oostwal. Leonard Adriaan Springer ( )  Leonard Adriaan Springer was een vooraanstaand tuinarchitect die voor.
 Haltehaven is niet toegankelijk te maken, omdat:  Haltehaven is niet diep genoeg;  Haltehaven is niet lang genoeg voor een gelede bus;  Bomen en parkeervakken.
P ROJECT N URSERY S CHOOL K OTU De school moet vanwege onveiligheid en veroudering op last van de regering afgebroken worden. 150 kinderen uit regio Kotu.
“Alle informatie die de overheid heeft, is van de mensen. Zij moeten er zelf mee aan de slag kunnen.” - Saskia Stuiveling Bron: Vrij Nederland, 28 mei.
1 Informatie ouderavond Voor de ouders van de nieuwe leerlingen van de J.F. Kennedyschool schooljaar
Multifunctioneel gebouw Medemogelijk Gemaakt door team jvdp.
Basketbal Powerpoint Isa en Rand. De bal van basketbal Je hebt verschillende kleuren. Zoals oranje met zwarte strepen of blauw met witte strepen. Soms.
Ouderraad laat van zich horen!.
Groepsopdracht ‘Maak samen één schilderij’ THTEX
Vergroeningsproject De Zandkorrel
Presenteert de Nationale Judo League
Gemaakt door Jamie Klas 3C
Gaan voor Goud School Kerk Gezinsdienst Nijkerk 2018.
Over de lijn Kampen Openingsdia
Cup Game.
Eigenschappen van het vermenigvuldigen van gehele getallen en handig rekenen © André Snijers.
Een plattegrond van de klas maken
Een plattegrond van de klas maken
Zitobject.
Rekenraadselweek!!!.
Vernieuwing Sportspeciaalzaak Sportline – Rijksweg Roeslare
Leren programmeren met Scratch
Transcript van de presentatie:

Pimp je speelplaats

De wedstrijd ‘Pimp je speelplaats’ van Klasse.  Het doel van deze wedstrijd  Ideeën sprokkelen  Plannen laten tekenen door Bob Casneuf! Merci hiervoor!  Inzamelactie  Geen prijs   Hulp!

De huidige speelplaats

De nieuwe speelplaats

De vernieuwingen

 Het verplaatsen van de omheining en het hek (de garage mag nog niet afgebroken worden, dus het hek verplaatsen tot naast het gebouw van Nijntje en het kleine eetzaaltje)

 Het afbreken van het ene kleine muurtje + het plaatsen van stuurtjes op het andere kleine muurtje

 Een zitplatform rond de boom

 Een kruiptunnel met speelheuvel

 Een podium met spiegel

 Een vogelhuisjesboom

 Een groene afscheiding voor de kindjes van het kinderdagverblijf Nijntje

De toekomst

 Een buitenspeelkeuken

 Een arena

 Een klim – en klauterparadijs