Goederen en producten H3 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
IT in bedrijf – Bernard Cuppen RI, HansCuppen RI
Advertisements

Lancering Hygiënecode voor Slagersbedrijf
ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema: Een werkdag.
Clean desk voor dummies
Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn.
Ontvangst Ontvangst Logistiek medewerker.
onhygiënisch werken en de gevolgen
Wat is internet? Vandaag gaan we ontdekken wat internet is? Hoe vaak zijn de leerlingen online? Welk apparaat gebruiken ze? Stel ze eens wat vragen en.
Bedrijfbezoek.
Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn. Ze krijgen waarschuwing. Niet verbeterd boete.
Joost, Henryk, Sharon en Anke.
Adviesrapport Restaurant keuken.
Verwerken goederenstroom 2
Marketingoriëntatie Hoofdstuk 3 Markt en vraag
VACCM H4 Milieu Generiek.
Hoofdstuk 1 Geld en Welvaart
Goederenverwerking H3 Goederenontvangst Manager Handel.
Werken in een arbeidsorganisatie
Werken in een arbeidsorganisatie H2 Werkhouding Assistent verkoopmedewerker.
Voorraadbeheer en bestellen
VACCM H2 Milieu Manager Handel.
Woordenschat Groep 5 Thema 4, les 6
Ontvangst H4 Ontvangst afronden Logistiek medewerker.
Verkopen en kassa H3 Service en klachten Filiaalmanager.
Wat doet de voedsel- en warenautoriteit.
Werken in een arbeidsorganisatie
Goederenverwerking H20 Milieu Manager Handel.
Orderpicken H1 Orderpicken Logistiek teamleider.
Zorg en welzijn Door : Beau Strauss 3MC. Inhoud O Keukenhygiëne. O Voedsel- en Warenautoriteit. O Wat is labelen O Waaraan moet keukenpersoneel voldoen.
Voorraadinventarisatie
KAM H3 Milieu Logistiek teamleider.
KAM H3 Kwaliteit, Arbo en Milieu Logistiek medewerker.
Bedrijfseconomie H3 Omzet en marge Junior accountmanager.
Verkoop en service H1 Assortiment- en artikelkennis Assistent verkoopmedewerker.
Verwerken goederenstroom 1
Verkoop en service H3 Calamiteiten Assistent verkoopmedewerker.
Goederen H1 Goederenontvangst Verkoper.
Verwerken goederenstroom 1
Voedselveiligheid. Schokkende gebeurtenissen.
Grenzen en identiteit Deel 2.
Hygiëne in de keuken.
De eedle wijn verkwikt den geest, Is de ziel van vreugd en feest. Hoog dan is den wijn te roemen. 't Misbruik mag 't gebruik niet doemen. Petronella Johanna.
Werken in een arbeidsorganisatie
Werken in een arbeidsorganisatie
3/4 kgt 3 Grenzen en identiteit § 2 - 4
Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte
Hoofdstuk 4 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving.
Verwerken van goederenstroom 1 Hoofdstuk 4 Schoonmaak en derving.
Hoofdstuk 3 Presentatie van artikelen in de winkel.
Hoofdstuk 2: Organiseren van het werk Werken in een arbeidsorganisatie.
Aansturen logistieke werkzaamheden Hoofdstuk 5 Onderhoud.
Veilig en verantwoord werken Hoofdstuk 4 Milieu. Inhoud 1 Arbo en veiligheid 2 Criminaliteit en derving 3 Calamiteiten 4 Milieu 5 De winkel verzorgen.
Partners For Preventive Risk Management. Partners for Preventive Risk Management In een werkomgeving waarin geen enkele werknemer zich van iets of iemand.
Blok 3 Nooit meer oorlog Deelvraag:
Veilig en verantwoord werken
Werken in een arbeidsorganisatie
Werken in een arbeidsorganisatie
Hoofdstuk 3 De winkel verzorgen
Muizenval By Mike & Roy MTD1A4.
KAM – Integrale kwaliteitszorg
KAM – Integrale kwaliteitszorg
Verzamelen en verzenden
Veilig en verantwoord werken
Veilig en verantwoord werken
KAM – Integrale kwaliteitszorg
Verwerken goederenstroom 1
Verwerken goederenstroom 1
KAM – Integrale kwaliteitszorg
PRODUCT ROADMAP TITEL K1 K2 K3 K4 K4 K3 K2 K1 K1 K2 K3 K4 20XX 20XX
KAM – Integrale kwaliteitszorg
Transcript van de presentatie:

Goederen en producten H3 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving Assistent verkoopmedewerker

Schoonmaken Schoonmaakplan Schoonmaakfrequentie Plan waarin staat wat je wanneer moet schoonmaken. Schoonmaakfrequentie Hoe vaak je iets moet schoonmaken.

Soorten vuil

Veilig schoonmaken

Recyclen

Milieulogo’s