Een firma met liefde voor chocolade al meer dan 25 jaar Eigen naam en klasnummer Chocolade.ppt
Onze producten Het productieproces Speciale verpakkingen Hoe zijn we te bereiken? Interessante links
Minerva Chocolade en Pralines Hoe zijn we te bereiken? Minerva Chocolade en Pralines Grote steenweg 125 2600 Berchem tel. +32 3 236 36 89 fax +32 3 236 48 78 Info@minerva.be
Onze procducten Pralines Chocoladerepen Varia Seizoensproducten Roomvulling Pralinévulling Botercrème Caramelvulling Chocoladerepen Pure chocolade Melkchocolade Witte chocolade Varia Truffels Zeevruchten Studentenhaver Seizoensproducten Sinterklaasfiguren Paasfiguren
Het productieproces De cacaobonen worden verhit. De verhitte bonen worden fijngemalen tot een cacaomassa. Uit de massa wordt cacaoboter geperst. Een behandeling haalt de zuren uit de massa. De pasta die overblijft wordt weer vermengd met cacaoboter, suiker en voor melkchocolade met melkpoeder.
Speciale verpakkingen
Er gaat toch niets boven een lekker stukje chocolade! Interessante links The Mendocino Chocolate Company Amerikaanse chocolade Virtuele chocolade Virtueel en toch net echt Belgische chocolade Alle informatie over de Belgische chocolade The Belgian Chocolate Shop Een winkel vol Belgische chocolade in Toronto USA Your connection to the world of Premium Chocolate Europese en Amerikaanse chocolade kopen op het internet I love Chocolate Links en informatie over chocolade Finest Belgian Chocolates Bedrijf met de lekkerste Belgische pralines Er gaat toch niets boven een lekker stukje chocolade!