Classic days Saab Twente 20 en 21 mei Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei, organiseert Saab Twente Classic days. Deze dagen zullen volledig in het teken staan.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
Advertisements

Dementie En Dan Van 20 tot en met 29 september 2013 staat
Dinsdag van 9.00 tot uur Woensdag van 9.00 tot uur Donderdag van 9.00 tot uur Vrijdag van 9.00 tot uur Eventueel andere openingstijden.
Ben jij de enthousiaste maatschappelijke stagiair die op zoek is naar een leuke maatschappelijke stageplek? Ben jij de leerling die op zoek is naar een.
Een verkooptool of webshop zonder onderhoud ? Wij hebben hem voor U ! Onze webshop stellen wij beschikbaar voor U.
ALLES WAT JE MOET WETEN OVER PERIODE 4 Samen naar het examen.
Jonas Pauwels 1 BaSwC.  Carpooling  Wat is Carpooling?  Hoe werkt het?  Carpooling is te regelen naar eigen wensen .Cambio-autodelen  Wat is cambio-autodelen.
De Belastingdienst Leuker kunnen we het niet maken... Ook in Wognum
WELKOM.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Herhaling H4  Iedereen gaat staan  Lees en luister naar de vraag  Kies het voor jouw juiste antwoord doordat je het groene of rode kaartje toont.
JAARPROGRAMMA 2014 KBO GELDROP
Tuin – Timmer – Watermanagement Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Nieuwsbrief 12 april 2013 Agenda: Maandag 15 april: groep 3 Blijde wei Dinsdag 16 april: groep 4 Blijde wei Woensdag 17 april: Juffendag/Lustrum Maandag.
Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon:
Aftersales/Onderhoud Onderzoek | februari 2005 | ©TNS NIPO | 1 Automotive Door Vincent Groen, Steven Boekee De Nederlandse automobilist en zijn werkplaats.
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Tuin en Timmer management
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
Schaatsen bij VKIJ WELKOM.
Workshop contentstrategie
Presentatie: Weekje Barcelona
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Celmar Music 1/5 Heer, U bent altijd bij mij (Marcel Zimmer) 1. Heer, U doorgrondt.
TWAALF ARTIKELEN OM IDEEËN TE DODEN OF IDEEËN TE WEKKEN
Welkom in deze eredienst
Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon:
Groot geloof 1.
Lezing door Kick de Wolff
in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Dmv een starterslening willen vele gemeenten de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt. Niet alle gemeenten.
3 december informatieavond over IKC Aadorp uur inloop met koffie uur start presentatie door NBS de Kei en PC de Rank. Ingrid en Julian
Neem je regelmatig medicatie in? Bezorgt het je soms kopzorgen om de juiste tablet op het juiste moment te nemen? Twijfel je soms of je de juiste medicatie.
Heeft u in uw woning een mooie parketvloer liggen
Fellowship of Gardening Rotarians in the Netherlands Een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig 2012 Beste leden, In de eerste plaats een gezond en gelukkig.
Voorganger:Ds. Tigelaar Voor de dienst Voor de dienstPs. 102: 13 Na de zegen SchriftlezingMa Tekst Na de zegenLb. 328 SchriftlezingMatteüs 5: 13-20,
Het waarom van schade vrij openen c.q. manipulatie
Voorjaarsvakantieprogramma
Belangrijke informatie voor de ouders: Om een zo leuk en uitdagend mogelijk activiteitenprogramma te maken, vragen wij ouders tijdig door te geven of.
Met Stakeholders Gedeelde Visie
RSW 2007 Infoavond 14/12/2006. Agenda Datum RSW, thema, terrein Voorlopig programma Werkgroepjes Werkavonden Diversen / Indeling werkgroepjes.
RSW 2008 Infoavond 29/11/2007.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Wij zouden u erg graag de rente tarieven van de Rabobank hypotheek willen tonen, maar dat is helaas niet mogelijk omdat elk Rabobank kantoor zijn eigen.
Vincifair Nieuwsoverzicht December 2013/ Januari 2014
Klanttevredenheidsonderzoek 2012
Patiëntveiligheid Wij doen er alles aan om uw behandeling zo veilig mogelijk te doen verlopen. Zelf kunt u hieraan ook bijdragen. Hier volgen 6 tips wat.
Belangrijk om te weten: Omdat op onze locatie op Dorpsstraat 11/13 het kindaantal is uitgebreid zullen de kinderen van de Wormerwieken op maandag, dinsdag.
Direct een taxi nodig? U kunt telefonisch een taxi bestellen op het nummer: Bij Taxi van Raaij heeft u een duidelijk en vast kilometertarief.
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Opwekking voor Kinderen 62
Gameplan parkeergarage zelfsturende auto’s. Met wat? 2 Parkeergarages om de 2 gebieden Den Haag en Rotterdam te faciliteren Per parkeergarage zijn er.
Hoofdstuk 1 Grammatica zinsdelen
Presentatie online- ledenadministratie Oud Limburgse Schuttersfederatie.
In deze dienst zal Ds. H. Prins voorgaan. Voor de dienst zingen we Gz. 98 Na de zegen Gz. 94: 1 en 2 Schriftlezing: Marcus 16: Romeinen 6:
Een gezegende sabbat!. Wij, Zevendedags-Adventisten van Rotterdam Noord willen, geleid door de Heilige Geest, Jezus Christus navolgen. Dit doen we door.
Waarde van de auto: bepaal het gratis via auto verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl Waarde autoWaarde auto bepalen ikwilvanmijnautoaf.nl.
Komt u zich ook presenteren? Open Dag Wijkplatform Oosterboer- Ezinge 24 september 2016.
Slimme baasjes hebben een hondenverzekering! Alleen een mens zonder hart kan weerstaan aan een paar grote trouwe hondenogen. Als we in al onze kwetsbaarheid.
Een gezegende sabbat!. Wij, Zevendedags-Adventisten van Rotterdam Noord willen, geleid door de Heilige Geest, Jezus Christus navolgen. Dit doen we door.
Een gezegende sabbat!. Wij, Zevendedags-Adventisten van Rotterdam Noord, willen geleid door de Heilige Geest, Jezus Christus navolgen. Dit doen we door.
Offroad Rally Team Hoeksche Waard Ook op facebook zijn wij te volgen onder “off-road Rally Team Hoeksche Waard”. Aanmelden voor de nieuwsbrief via
Een gezegende sabbat!. Wij, Zevendedags-Adventisten van Rotterdam Noord willen, geleid door de Heilige Geest, Jezus Christus navolgen. Dit doen we door.
Op een virtuele marktplaats verkoop je je auto sneller Auto marktplaats ikwilvanmijnautoaf.nl.
Een gezegende sabbat!. Wij, Zevendedags-Adventisten van Rotterdam Noord willen, geleid door de Heilige Geest, Jezus Christus navolgen. Dit doen we door.
Nucleaire geneeskunde en detectie, curatie
Welkom in gemeente Rotterdam-Noord
organiseert speciaal voor u een …
OOG-CAFÉ RIJEN: VRIJDAGOCHTEND 28 SEPTEMBER
Transcript van de presentatie:

Classic days Saab Twente 20 en 21 mei Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei, organiseert Saab Twente Classic days. Deze dagen zullen volledig in het teken staan van de klassieke modellen van Saab. In onze showroom, zullen wij diverse modellen tentoonstellen. Daarnaast zal er een onderdelenmarkt georganiseerd worden. Voor meer informatie zie ons programma, dat u vindt door naar beneden te scrollen

Vrijdag 20 mei Van tot uur Tentoonstelling klassieke modellen Onderdelenmarkt Advies op gebied van onderhoud Lezing van Vredestein Technische keuring en taxatie van uw klassieker mogelijk op afspraak Maak een proefrit met een van onze klassiekers Mogelijkheid tot het maken van een fotoreportage van uw klassieker op afspraak

Zaterdag 21 mei Van tot uur Tentoonstelling klassieke modellen Onderdelenmarkt Advies op gebied van onderhoud Technische keuring en taxatie van uw klassieker mogelijk op afspraak Maak een proefrit met een van onze klassiekers Mogelijkheid tot het maken van een fotoreportage van uw klassieker op afspraak

Klassiekerkeuring Als u van te voren een afspraak maakt, zullen gedurende deze dagen, onze monteurs klaar staan om uw auto aan een grondige inspectiebeurt a.d.h.v. een keuringsformulier voor klassiekers van Saab te onderwerpen.

Onderdelenmarkt Op een aantal marktkramen, zullen wij verschillende nieuwe en gebruikte delen aanbieden. Voor alle modellen hebben wij servicepakketten samengesteld die wij voor een scherpe prijs zullen aanbieden.

Keuring/taxatie van klassiekers U bent in het bezit van een mooie klassieke Saab? Heeft u er ooit wel eens aan gedacht wat er gebeurt bij schade? Van veel klassiekers is bij de verzekering de juiste waarde niet bekend. Op afspraak zal er een erkend taxateur aanwezig zijn die uw klassieker kan voorzien van een officieel taxatierapport.

Fotoreportage Wij hebben voor u een fotograaf gevonden die, op een mooie locatie, professionele foto’s van uw klassieker kan maken. Deze fotograaf kan hiervan een presentatie maken en eventueel zelfs op canvas afdrukken.

Proefrit met een klassieker Altijd al eens in een klassieker willen rijden? Of misschien een ritje in een klassieke cabriolet? Gedurende deze dagen hebben wij een aantal autos voor u klaar staan waarmee u een proefrit kunt maken. Geïnteresseerd geraakt in een van deze modellen, meld het ons en wij kunnen u helpen bij uw zoektocht.