WIE BEN IK? Gwendoline Horemans 22 jaar Woonachtig in de kempen, meer bepaald in Vorselaar.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Juf myriam Juf Myriam Dit ben ik Mijn klas Dit schooljaar
Advertisements

Verlichtingsdenker: vertrouwen in de rede
Op stap naar secundair onderwijs
Op koers met het Zelfmanagementkompas
Transport en Infrastructuur
Een vrouw te zijn.
SportMinistry. AIA, de kerk en sport  Kerken willen graag relevant zijn en in hun wijk getuigen van Jezus, maar hoe doe je dat?  AIA: sport als taal.
Sociaal emotionele ontwikkeling en groepsgedrag
Wat de Bijbel erover te zeggen heeft
Welkom bij Leefstijl.
CLB-team OKAN Marie Hubain Nathalie Cnudde Orthopedagoog CLB-arts
Welkom op de voorlichtingsavond 2 klas INLEIDING: Dhr. J
Voorstelling van mijn werk. Als verantwoordelijke van Fondation Baska.
Games of the Heart Meld je aan als vrijwilliger bij SO2014.
Mijn toekomst/droom. Door Natasja van Dijk.
HAVO / VWO 3. - Voorstellen; - HAVO/VWO 3 in vogelvlucht; - Een eerste kijkje in de profielkeuze; - Vragen / Persoonlijk kennismakingsgesprek.
KONINKLIJK ATHENEUM PITZEMBURG MECHELEN BOUW MET ONS MEE AAN EEN STEVIGE TOEKOMST 3 de graad.
Wat wil ik eigenlijk met kernreflectie?
De Kamer van Tobias. De kamer van Tobias is een lichte, vrolijke kamer…
Gezegden.
Wat maakt het leven zinvol?
Mezelf.
Een kinder Spiegel Judith Herzberg.
Onderwijs en kinderarbeid
Geen of niet de negatie.
Leerling Ik ben … jaar en woon in ….
Maxime Neirynck.
Een kleine voorstelling
Presentie Laurence ALderweireldt. Identiteitskaart Laurence ALderweireldt Laurence ALderweireldt 19 jaar oud 19 jaar oud Meisje Meisje Belg Belg Ongehuwd.
VASTEN bezinning maandag 21 maart 2011.
BOVO  Niet meer één meester, maar voor ieder vak een andere meester of juf  Overblijven.
H7:§ 2:p164-6 Rationeel optimisme Onderzoekers (lees: Verlichters) in de 18e eeuw vormen een andere visie op onderzoek en kijk op de wereld Met verstand.
De strijd Romeinen 7:14 - 8:4.
Voorlichting HAVO-3 en VWO-3. Leerjaar 2 leerling kiest leerroute resultaten leerling CSG Beilen adviseert.
Vrolijk Grappen maken Lol TREUREN??? Carnaval 26 februari.
HET KARAKTER VAN EEN LEIDER
Wat ik wil…..
Hoe luister je naar de wet van God?
Persoonlijk ontwikkeling Plan Deniz Engin
Koning winter Ben jij voorbereid op extreem winterweer? Koude quiz.
Lucas 18: Bijbel in Gewone Taal
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
10 februari 2015 Welkom op de voorlichtingsavond 2 klas INLEIDING: Dhr. J. van Nijen VOORLICHTING: Dhr. H. Dolfing.
OPLEIDINGENAVOND Jacob van Liesveldt
Gezegden.
Wie ben ik?.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Met de handen in het haar? Twee projecten voor de prijs van één! - cursus: kleine kinderen helpen groot worden. - Inforeeks: hoe ga je als ouder om met.
LOB 3 HAVO Schooljaar
Verkeerssituatie rond onze school
Levensbeschouwelijk kringgesprek Thema: Inclusie in het onderwijs.
Wat doe je graag/niet graag?
*Welzijn. Medewerkers met een gezonde levensstijl en voldoende uitdaging in hun werk zijn over het algemeen gemotiveerd en productief. *Ziektekosten *Preventief.
Welkomstwoord.
Het is Biddag! Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Bid je mee? Voor hun.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Aandoeningen/ziektes Functies & anatomische eigenschappen Activiteiten en participatie Omgevingsfactoren Persoonlijke factoren InschikkelijkheidIk ben.
Waar ga ik het over hebben? Wie ben ik (volgens mezelf)? Wat zijn mijn voornaamste interesses? Wat is verder belangrijk voor mij? Hoe denk ik over mijn.
Talentgebieden – Interesses –Leervoorkeuren
Begin Rondleiding Begin Rondleiding Sven Beirnaert Onderwijs dichtbij (t)huis!
Niet- confessionele Zedenleer. Wat is Niet- confessionele Zedenleer? (NCZ) = Zedenleer, maar niet gebaseerd op geloof, niet zomaar iets als waar aannemen.
LOB 3 HAVO Schooljaar Leerdoelen Ik weet welke profielen ik kan kiezen en wat ze inhouden Ik weet wat de consequenties van mijn profielkeuze.
Welkom op de voorlichtingsavond 2 klas INLEIDING: Dhr
Ouderavond Profielkeuze
LOB 3 HAVO Schooljaar
Transcript van de presentatie:

WIE BEN IK? Gwendoline Horemans 22 jaar Woonachtig in de kempen, meer bepaald in Vorselaar

WAT DOE IK? Ik ben een professioneel topsporter Volleybal Middenspeelster Vorige clubs: Zandhoven Turnhout Westmalle Asterix Kieldrecht Huidige club: USC Münster (Duitsland) Belgisch Nationaal Team

WAT DOE IK IN MIJN VRIJE TIJD? Lezen: Dan Brown, Harry Potter, Twilight,… Fietsen, wandelen Reizen om zo andere culturen te leren kennen Talen (Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans) Genieten van een vrij avondje

MIJN KARAKTEREIGENSCHAPPEN + Luisterend oor + Behulpzaam + Levensgenieter + Gedisciplineerd - Koppig - Kritisch/ perfectionistisch - Agressief (in verkeersituaties)

MIJN CURRICULUM VITAE 12 – 15 jaar: Economie - Moderne Talen 15 – 18 jaar: Wetenschappen – Topsport (Volleybalschool te Vilvoorde) 18 – 22 jaar: Lichamelijke Opvoeding aan de KULeuven  Gestopt omdat het niet meer combineerbaar was met topsport in buitenland 22 - … jaar: Toegepaste Psychologie - Afstandsonderwijs aan de Katho MIJN CURRICULUM VITAE 12 – 15 jaar: Economie - Moderne Talen 15 – 18 jaar: Wetenschappen – Topsport (Volleybalschool te Vilvoorde) 18 – 22 jaar: Lichamelijke Opvoeding aan de KULeuven  Gestopt omdat het niet meer combineerbaar was met topsport in buitenland 22 - … jaar: Toegepaste Psychologie - Afstandsonderwijs aan de Katho

WAAROM DAN NU TOEGEPASTE PSYCHOLOGIE - AFSTANDSONDERWIJS? Via de formule afstandsonderwijs: Goed combineerbaar met mijn sport Geïnteresseerd in het denken en handelen van de mens Ik zou graag chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen begeleiden en leren hoe ze kunnen omgaan met hun beperkingen Ik kan datgene wat ik ga leren ook toepassen op mezelf op sportief vlak. O.a. Omgang met winst of verlies, omgang met medespeelsters,…

WAT WIL IK BEREIKEN/ MIJN DROOM? Topsportcarrière Diploma Kinderen Gelukkig oud worden

WAAR KAN IK ABSOLUUT NIET TEGEN? Liegen Kinder- en dierenmishandeling Onrechtvaardigheid

HOE KAN IK MIJN STEENTJE BIJDRAGEN AAN HET BLIJVEN BESTAAN VAN DE MENSHEID? Fiets ipv auto Openbaar vervoer Recycleren Bezuinigen op elektriciteit Andere accepteren zoals ze zijn Mensen in nood helpen …  Als elk individu zijn steentje bijdraagt, dan zijn we in staat om ook de toekomst van onze kinderen te verzekeren, zodat ook zij recht hebben op een gelukkig bestaan. Eén voor allen, allen voor één!