ENQUETE A.E.L. 2011. Hoe is het stagelopen je bevallen? Goed:94% (96% in 2010) Goed:94% (96% in 2010) Matig:6% ( 3% in 2010) Matig:6% ( 3% in 2010) Slecht:0%

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doe jij ook mee? de samenleving dat ben jij,
Advertisements

Doelloze dingen!!  Je bent vast wel ooit iets doelloos tegen gekomen? Daarover hebben wij dus een mooie presetatie over gemaakt!!
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
ICT op school.
Dyslexie Deze spreekbeurt van Eva, groep 6, gemaakt voor school, november Mijn spreekbeurt gaat over dyslexie.
Eens Ja Klopt Oneens Nee Klopt niet. Ik kijk naar de voice of Holland.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
We zijn toch allemaal gelijk…
Ferluci.
Pannenkoek huis Naam: ricardo Klas: 4a blauw Jaar: 4de jaars.
Mijn stage bij antonuishof Naam: sharon van neijhof Klas: bruin Jaar: 2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
Mijn toekomst/droom. Door Natasja van Dijk.
Mijn stage bij de koekoek
EMEG-lijst Kijk een The Lord of the Rings met het commentaar van de regisseur. Marciano Timmermans CE2A.
Mijn stage bij Wijkenstein Naam: Amanda van de Nieuwegiessen Klas: Grijs Jaar: 4e Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas.
START DIA.
Gedachten bij het ouder worden.
Maatschappelijke stage
Ik loop door de wei Ik ben heel blij.
Naam: tammy schreuder Klas:4a Jaar:2010/2011
Naam: Aylin Klas: 4a Jaar: 2010/2011
Mijn stage bij Bloemendal Naam: Burhan Yildirim Klas: *4a Jaar: *2010/2011 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
Mijn stage bij : Het Grotenhuis Naam: Fieke Bloemers Klas: 4b Jaar: 2010 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
Naam: Mijn hobby : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Mijn stage bij Eysink machinefabriek
Mijn stage bij * Naam: * marvin koekoek Klas: *4a Jaar: *2010 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ.
End Year Assesment Jordi de Rijk Semester 2.
JC Dionysos Het kan ons allemaal gebeuren. Dionysos.
Lieve zoon/dochter ....
Iedereen coach naar Jef Clement.
Glow.
ENQUETE A.E.L Hoe is het stagelopen je bevallen? Goed:98% (94% in 2011) Goed:98% (94% in 2011) Matig:1% ( 6% in 2011) Matig:1% ( 6% in 2011) Slecht:1%
Er zijn fouten die onomkeerbaar zijn...
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Bedrijfbezoek.
De verhuizing Ik ben Fleur Ik ben Mandy Ik moet je iets vertellen, ik moet verhuize n vanwege mijn vaders werk Wat erg.
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
HAVE SOME FUN Ludo Luyck.
een sinterklaasliedje
De oudere stagiaire.
Zo ga ik door.
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Wat ik wil…..
saMBO ICT Vrijdag 30 januari 2015
Ja schat, ik luister Lieverd? Ik ga dood....is het niet??? Lieverd?? Niet praten, Maak je geen zorgen, ik ben bij je.
Speeddaten Kinderboekenweek. Vraag 1: Wat heb je precies gedaan op je stageschool tijdens de kinderboekenweek?
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Een paar vraagjes Ben je jonger dan 12 of ouder dan 97? Is dit je telefoon…..? Is dit je TV….? Is dit je computer..?
Maandag Wasdag Vroeger was het Maandag WASDAG en ging het er wel anders aan toe dan nu, ruwe vrouwen en kinderhanden van het vele zware werk, grote wasketels.
Mijn stage plek is solis, afdeling Gr.Voorster. Naam: Pinar I Klas: 5a Jaar: 17 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar.
Continuïteit in het onderwijs Richard Moore. Gelukkige kinderen zijn de beste leerlingen.
Project ‘Ernstig betrokken’
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
De herfst is begonnen.
ENQUETE A.E.L Hoe is het stagelopen je bevallen? Goed:94% (94% in 2014) Goed:94% (94% in 2014) Matig:5% ( 5% in 2014) Matig:5% ( 5% in 2014) Slecht:1%
Dit ben ik Deze prestatie gaat over Lucas. Als je niet oplet dan gebeurd er iets wat niet leuk is.
INTERVIEW. Hallo, Ik ben juf Isabelle. Ik geef les in het 1 ste leerjaar van de Sint-Stevensschool.
Op zoek naar antwoord.
Doe jij ook mee? WNF-Rangerclub en NPO Zapp presenteren: Operatie Olifant.
Naam: Rayiha Inanc Klas: 4 E ICT & Multimedia. Inhoud  Stageperiode  Hoe ben ik deze stageplek terechtgekomen?  Het bedrijf  Stage dag 1 t/m stage.
Zo ga ik door door Bep Ik ga door het leven zo goed als ik kan al weet ik echt niet overal iets van.
Welkom op onze thema-avond
Mensen wordt wakker Mensen wordt wakker voordat het te laat is
Gezeik Ja je mag het eigenlijk niet hardop zeggen Maar soms heb ik het zo gehad met het onderwijs. Die docenten die alleen maar klagen dat het zo zwaar.
Gemaakt door Jamie Klas 3C
Taak 5 Tessa Mosselman.
Transcript van de presentatie:

ENQUETE A.E.L. 2011

Hoe is het stagelopen je bevallen? Goed:94% (96% in 2010) Goed:94% (96% in 2010) Matig:6% ( 3% in 2010) Matig:6% ( 3% in 2010) Slecht:0% ( 1% in 2010) Slecht:0% ( 1% in 2010)

Hoe was de stagebegeleiding op je stageplaats? Goed:97% (98% in 2010) Goed:97% (98% in 2010) Matig:3% ( 2% in 2010) Matig:3% ( 2% in 2010) Slecht:0% ( 0% in 2010) Slecht:0% ( 0% in 2010)

Ben je door het stagelopen meer gaan nadenken over je latere beroep? Ja:78% Ja:78% Weet niet:12% Weet niet:12% Nee:10% Nee:10%

Cijfers:Voorbereiding op de stage

Cijfers:De stage zelf

Cijfers:Het hele AEL- project

Opmerkingen Vroeger dat ik dat: Werken saai, stom en makkelijk was. Werken saai, stom en makkelijk was.

Opmerkingen Vroeger dat ik dat: Werken saai, stom en makkelijk was. Werken saai, stom en makkelijk was. Nu denk ik dat: Werken leuk, zwaar en moeilijk is. Werken leuk, zwaar en moeilijk is.

Opmerkingen Vroeger dat ik dat: Werken saai, stom en makkelijk was. Werken saai, stom en makkelijk was. Mensen alleen werken om geld te verdienen. Mensen alleen werken om geld te verdienen. Nu denk ik dat: Werken leuk, zwaar en moeilijk is. Werken leuk, zwaar en moeilijk is.

Opmerkingen Vroeger dat ik dat: Werken saai, stom en makkelijk was. Werken saai, stom en makkelijk was. Mensen alleen werken om geld te verdienen. Mensen alleen werken om geld te verdienen. Nu denk ik dat: Werken leuk, zwaar en moeilijk is. Werken leuk, zwaar en moeilijk is. Mensen ook werken, omdat ze het leuk vinden. Mensen ook werken, omdat ze het leuk vinden.

Opmerkingen Met moeilijkste op mijn stage was: De 1e dag om binnen te komen. De 1e dag om binnen te komen.

Opmerkingen Met moeilijkste op mijn stage was: De 1e dag om binnen te komen. De 1e dag om binnen te komen. Dat ik weer weg moest op de laatste dag. Dat ik weer weg moest op de laatste dag.

Opmerkingen Met moeilijkste op mijn stage was: De 1e dag om binnen te komen. De 1e dag om binnen te komen. Dat ik weer weg moest op de laatste dag. Dat ik weer weg moest op de laatste dag. Logisch inzicht hebben, want dat heb ik van nature niet. Logisch inzicht hebben, want dat heb ik van nature niet.

Opmerkingen Met moeilijkste op mijn stage was: De 1e dag om binnen te komen. De 1e dag om binnen te komen. Dat ik weer weg moest op de laatste dag. Dat ik weer weg moest op de laatste dag. Logisch inzicht hebben, want dat heb ik van nature niet. Logisch inzicht hebben, want dat heb ik van nature niet. Balken, langer dan 5 meter, tillen. Balken, langer dan 5 meter, tillen.

Opmerkingen Het belangrijkste wat ik geleerd heb, is: Dat je goed moet nadenken, voordat je iets doet. Dat je goed moet nadenken, voordat je iets doet.

Opmerkingen Het belangrijkste wat ik geleerd heb, is: Dat je goed moet nadenken, voordat je iets doet. Dat je goed moet nadenken, voordat je iets doet. Dat werken ook leuk kan zijn. Dat werken ook leuk kan zijn.

Opmerkingen Het belangrijkste wat ik geleerd heb, is: Dat je goed moet nadenken, voordat je iets doet. Dat je goed moet nadenken, voordat je iets doet. Dat werken ook leuk kan zijn. Dat werken ook leuk kan zijn. Dat ik nu weet, wat ik later wil gaan doen. Dat ik nu weet, wat ik later wil gaan doen.

Opmerkingen Het belangrijkste wat ik geleerd heb, is: Dat je goed moet nadenken, voordat je iets doet. Dat je goed moet nadenken, voordat je iets doet. Dat werken ook leuk kan zijn. Dat werken ook leuk kan zijn. Dat ik nu weet, wat ik later wil gaan doen. Dat ik nu weet, wat ik later wil gaan doen. Dat ik nog lang door ga leren, want anders moet ik dit werk later altijd doen. Dat ik nog lang door ga leren, want anders moet ik dit werk later altijd doen.

Leerlingen kunnen nu ouders en stagebegeleiders meenemen naar het presentatielokaal.