Op zakenreis in de Elzas besluit een verkoper, die net een voordelig contract heeft getekend eens lekker te gaan eten.
Hij stapt een restaurant binnen dat er aantrekkelijk uitziet.
Na zichzelf te hebben getrakteerd op een whisky van 20 jaar stelt hij zijn menu samen:
Langoestsalade.
Een schotel garnalen uit Alaska.
Foie gras.
Een kreeft.
Een taartje uit het Zwarte Woud.
Alles besproeid met een fles pinot noir.
Met een Poire Williams degustief om te eindigen.
Op de rekening leest hij: 3 euro 50 eurocent!!!
Hij roept de maître d'hôtel en vraagt:
Bent u zeker dat er geen vergissing is gemaakt???
Je vais vérifier, monsieur...
Een langoestsalade: 50 eurocent. Een schotel garnalen: 20 eurocent. Een whisky: 30 eurocent. Een langoestsalade: 50 eurocent. Een schotel garnalen: 20 eurocent. Een foie gras: 50 eurocent. Een kreeft: 70 eurocent. Een Zwarte Woud taartje:50 eurocent. Een pinot noir: 60 eurocent. Een Poire Williams: 20 eurocent. Totaal 3 euro 50 eurocent...Dat klopt.
Maar dat is niet te geloven, zegt de verblufte klant. Hoe is dat mogelijk?
Ik zal het u uitleggen, miijnheer. Ik ben hier maar een bediende. De baas is er niet zoals gewoonlijk.
Hij neukt mijn vrouw.
We zullen zien wie er het eerst En ik neuk de prijzen. We zullen zien wie er het eerst mee stopt...!!