Gemeenteproject “Betrokkenheid” Vanuit verbondenheid met Boven werken aan verbinding van Binnen. Samen op weg naar de Bruiloft. Door Jezus Christus aan.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
11 december 2013 Herinrichting Liturgisch Centrum - een verdere toelichting -
Advertisements

Heilig Avondmaal Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling
´OMWILLE VAN MIJN NAAM´.
Dankt u mee voor de kerk in Benin? Onze zusterkerk in het arme West-Afrikaanse land Benin maakt grote stappen in zelfstandigheid. Prachtig: Gods Geest.
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (5)
Gemeenteproject “Betrokkenheid”.  72 Deelnemers aan de huiskringen  10 huiskringen (contactpersonen zijn benaderd en zullen in de maanden april/mei.
GOD MENS. GOD MENS GOD MENS GOD MENS Lucas 18:31-33 Hij nam de twaalf apart en zei tegen hen: ‘We zijn nu op weg naar Jeruzalem, en alles wat door.
Volgende dia is: Terugkoppeling bijeenkomst 1
SEKS voor het HUWELIJK SAMENWONEN Wat is er op tegen?
SEKS voor het HUWELIJK SAMENWONEN Wat is er op tegen?
Vergadering vrijwilligers 5 april 2011
VASTEN bezinning maandag 21 maart 2011.
Er is maar één God opwekking 405
Met dit programma kun je de jaarlijkse vakanties berekenen Hier klikken! Opmerking.
Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling We zijn hier bij elkaar om volgens het bevel van onze Heer zijn dood te verkondigen. Eerst horen we hoe.
Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling We zijn hier bijeen om in opdracht van onze Heer zijn dood te verkondigen. In het heilig evangelie wordt.
Zingen Vers 1 Samen in de naam van Jezus heffen wij het loflied aan,
De charismatische beweging is een beweging in het christendom die wordt gekenmerkt door een grote nadruk op persoonlijk geloof, en de ervaring hiervan,
Hemelvaart hier en nu of daar en straks?. Situatie Marc.16:14-20 (vgl. Luc.24 en Hand.1) 1)Jezus’ positie 2)onze positie 3)en dan?
Verbonden … Van boven bekeken
Een bijzonder groepsinterview. Waarom Maatschappelijke ontwikkelingen – De WMO – Cultuuromslag – Buurt- en Wijkgerichte aanpak.
Godsdienst 1.
Het hart van verbondenheid
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (4)
1 18 september 2014 Rijnsburg 18 september 2014 Rijnsburg.
Liturgie 18 U hebt niet, zoals het volk destijds, voor een laaiend en allesverzengend vuur gestaan, of in dreigende duisternis en woeste wind, 19 noch.
Introles: Wie ben ik en jullie? 15
Welkom bij de automatische Salarisbepaler
Zondagavond 8 maart 2015.
Zingen Vers 1 Barmhartig Vader op uw troon,
Gemeenschaps Enquete JULI Inhoud Hoe mensen over onze school denken –Resultaten van enquete –Opsomming – Gemeenschaps Visie van onze school Wat.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Welkom in deze kerkdienst
Zingen 1. O grote God die liefde zijt, o Vader van ons leven,
Welkom op TOV!.
14 juni 2015 Maarn 1. Efeze 3 6 (het geheim van de Christus): de natiën zijn mede-lotbezitters, mede-ingelijfden en mede-deelhebbers van het beloofde.
What’s in a name?. Wat is een christen? What’s in a name?
Hartelijk welkom in onze gemeente. Wat kunt u de komende periode verwachten?
Hartelijk welkom in onze gemeente. Wat kunt u de komende periode verwachten?
Hartelijk welkom in onze gemeente. Wat kunt u de komende periode verwachten?
Brieven beginnen met A- B- C… Nummers beginnen met een, twee, drie…
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 33: 5 Na de zegen Ps. 33: 1, 8 Schriftlezing: 1 Johannes 5 Tekst: 1 Johannes.
Een gezegende sabbat!. Wat kunt u de komende periode verwachten?
Theo Thomas “Waarom gezamenlijk met de markt communiceren?”
Welkom in deze dankdagdienst
Gemeente in Thessaloniki 1 Thessalonicenzen 1:1-10.
Ds. Hans Eschbach Kom Heilige Geest, vernieuw uw kerk, vernieuw mijn leven Kom Heilige Geest Vernieuw uw kerk Vernieuw mijn leven.
Heilig Avondmaal (IV) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling We zijn hier bijeen om in opdracht van onze Heer zijn dood te verkondigen. In het.
Multivitaminen voor uw geestelijke weerstand Preek n.a.v. Efeziërs 6:10-20.
Leg al uw zorgen maar weg bij de Heer Psalm 55:23 1 LEG AL UW ZORGEN MAAR WEG BIJ DE HEER Angst – en dus vluchten? Boosheid – en dus vechten? God nodigt.
In deze dienst zal Prof. J. Douma voorgaan. Voor de dienst zingen we Gz. 42 Schriftlezing: Ruth 4 Tekst: Ruth 4 vers 17.
Betrokken en betrouwbaar Stelling: Integrale zorg krijgt pas vorm als we met het hele zorglandschap samen werken aan de zorg!
Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen.
Welkom in gemeente Rotterdam-Noord
Lezen: 1 Koningen 17:1-16.
Welkom in gemeente Rotterdam-Noord
Doelgericht leven Waar leef ik voor? Paulus over het doel dat hij wil bereiken: ik wil Jezus kennen en één met Hem worden.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in gemeente Rotterdam-Noord
En ‘t geheim van hypocrisie: het verlangen geestelijker
Over herverdeling van de gemeente in huiskringen
Welkom in gemeente Rotterdam-Noord
Voedselactie 2017 De voedselactie van Sarfath gaat weer van start!
Welkom in gemeente Rotterdam-Noord
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in gemeente Rotterdam-Noord
Genade alleen! Tussen God en mens gaat het niet om de pijl van beneden naar boven, maar om de pijl van boven naar beneden God mens.
Versterk de kleine kerken in Bangladesh
Ik geloof in God, Vader van alle mensen,
GENade door gebrokenheid
Transcript van de presentatie:

Gemeenteproject “Betrokkenheid” Vanuit verbondenheid met Boven werken aan verbinding van Binnen. Samen op weg naar de Bruiloft. Door Jezus Christus aan elkaar gegeven om voor elkaar te zorgen, in praktisch maar ook in ‘geestelijk’ opzicht. Wilt u de komende week de vragenlijst “Inventarisatie mogelijkheden gemeenteleden voor deelname aan het gemeenteproject” invullen en inleveren? Bedankt, de CKL

Gemeenteproject “Betrokkenheid” Vanuit verbondenheid met Boven werken aan verbinding van Binnen. Samen op weg naar de Bruiloft. Door Jezus Christus aan elkaar gegeven om voor elkaar te zorgen, in praktisch maar ook in ‘geestelijk’ opzicht. Heeft u de vragenlijst “Inventarisatie mogelijkheden gemeenteleden voor deelname aan het gemeenteproject” ingeleverd ? Nee? Zou u deze dan z.s.m. alsnog in willen leveren in de doos in de hal of afgeven bij Sandra Spriensma? Bedankt, de CKL

Toon uw betrokkenheid Lever vandaag nog uw inventarisatielijst voor het gemeenteproject in !!! (zie informatieblad van vorige week voor de inlevermogelijkheden) Hartelijk dank, de CKL