En het goede antwoord is? En dit staat in een …

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Gedigitaliseerde leerlijn rekenen De Paschalisschool en de 17 april 2013.
Advertisements

7.1: Van de wieg tot het graf
Door Gijs, Karlijn, Loes en Kjell
MEDMEC Les 1 Toelichting module
Aërobe dissimilatie.
Het klaslokaal 2.0.
MEDMEC02 Media en creativiteit Identiteit. Les weekOnderwerpenVoorbereiding voor de volgende les 1 Toelichting op de module en de werkwijze. Toelichting.
Theo Burghout Week van de techniek We hebben bij.
ik vind olifanten bijzondere dieren
Rego,stijn,flore Stop pesten !!!.
Spreekbeurt: De kip en het ei
Jagers en Verzamelaars
Isabel Brouwers Artcode 2
Uitvinden.
Nature / Nurture: Aangeboren ? Aangeleerd ?
Door Dian Thijmen Maire Sjoerd
Inleiding taalwetenschap
Wedstrijd : sterren en planeten
Coca cola De geschiedenis van coca cola De coca cola-fles
Docent medmec = Wil Adolfs
Medmec 1 herfst Les 3.
Medmec 1 herfst Les 3.
Medmec 1 herfst Les 4.
Identiteit MedMec02 les 1 (3) Mail: Wiki: vakgroep:
Identiteit MedMec0304 les 1 Mail: Wiki: vakgroep: Media.
Media en creativiteit Herfst les 4.
De organisatieniveaus van de ecologie
Het verteringsstelsel
Vandaag! Klimaten op Aarde (Hoofdstuk 2): Temperatuurverschillen op Aarde (paragraaf 3 blz. 32 & 33)
Hoofdstuk 2 Paragraaf 2 Ontleden Klas 3.
Matthijs & Daan bezoek aan de Maeslantkering
1.3: Tand om tand of zachte hand
Tropische orkanen Paragraaf 4.
Godsdienst.
Godsdienst. Er zijn twee ‘middelen’ om God te leren kennen De bijbel De Schepping.
Godsdienst.
Godsdienst.

Les voor groep 6 Pak je schrift en potlood en kom naar de instructietafel
Glow Anniek Gribnau. ik had heel veel verwacht van Glow, na alle verhalen van Glow 2010 dat het zo mooi was. Maar eigenlijk vond ik het niet zo mooi en.
Inleiding CIW Analysecollege 7. Opdracht 1 In de tekst van Coupland and Jaworski staan deze auteurs uitvoerig stil bij het begrip discourse. Bekijk de.
Aardrijkskunde Welkom Klas 2.
z-0&feature=related z-0&feature=related.
Mario en de vloek van bowzer. De ontvoering van pich Pich hat een tart ge kreejgen dar zaate de Bozers in pich wau er een hap van eem en toen.
Hier komen jullie te zien wat we gaan maken .

Welkom Tips en Trucs H&M
4. Milieu. 4. Milieu  Kees van Kooten  “Slootje springen” 
Jaren ‘50 Jongeren cultuur Nozems Beatniks.
Preventie Sportblessures
Wereld keuken. Wat is er zoal veranderd? Maaltijd vroeger vs nu.
B OEKDRUKKUNST 2 rootje ‘ Verandering ’ Bron afbeelding achtergrond : http :// www. clipartpal. com / clipart _ pd / education / openbook 1. html http.
Les 4 – Kan ik meer met media?. Inhoud van de les Invullen werkblad Wedstrijd: de ‘Media challenge’ Presentatie plannen Beoordeling Invullen van de mediacompetenties.
Les 2 – Jouw media.
Wat voor weer zou het zijn in Den Haag?. Het Lange Voorhout.
Afrikaanse maskers maken
Hoe meet je welvaart? Arm&Rijk.
BABBELTRUC Wat zijn babbeltrucs en hoe kunt u zich hier het beste tegen beschermen? Een workshop voor senioren en mantelzorgers.
Sprookjes.
Les 1 – Jij en de media Vertel:
Techniek en handvaardigheid op de Viaan
Verplaatsen les 2 praktijk
3H1 WHTSNXT?. Groep 1
Cinematografie / stopmotion
Geschiedenis van de Film Mistic Swing (22 sec)
Tijd van wereldoorlogen, Agenda Huiswerk vragen 6 t/m 8 pagina 272 New Deal Vragen 9 t/m 11 pagina 273 Opdracht omschrijving personen/begrippen.
Les overzicht Opfrisser ; hoe edit je op geluid? Welke beeldtaal past bij de muziek die je uitgekozen hebt? Voorbeelden ; muziekvideo’s van eboman en metropolis,
Optische illusies. Draait het rad naar links of rechts? 
Pictionary 1 Korintiërs 12:19-20 Opdracht:
Voltooid deelwoord 1A3 en 1A4.
Transcript van de presentatie:

En het goede antwoord is? En dit staat in een … Raad het plaatje: En het goede antwoord is? En dit staat in een … De lln. moeten raden waar dit stukje van een plaatje van is (achtbaan).

‘Pretpark’ Welke ervaringen hebben zij met een pretpark? Welke attracties kennen ze?

Hoezo, techniek in een pretpark Hoezo, techniek in een pretpark? Probeer zoveel mogelijk techniek te vinden in het pretpark!! De link is van een filmpje van pretpark slagharen. De lln. moeten daar techniek in zien te vinden, zoveel mogelijk. Eventueel zelf iets toevoegen. http://www.youtube.com/watch?v=2jQ8zbC6BZc&feature=related

Opdrachtenkaart: alle pijltjes langs, ze zullen één voor één tevoorschijn komen. Dit is de volgorde(het begint rechts bovenin en gaat dan naar beneden, daarna volgt links bovenin en dan gaat die weer naar beneden): Titel vd kaart Voor welke groep is het? Werk je alleen? In tweetallen (kan ook drietallen zijn) of in groepjes (dat is met de hele groep, dit kan dus 3, 4, 5, etc. aantal lln. zijn) Het opdrachtenblok, leg hier extra nadruk op het lezen van de opdrachten en het maken van een ontwerp dat goedgekeurd moet worden. Een foto bij de kaart De materialen die nodig zijn, sommige moeten ze zelf pakken, zoals schaar en lijm. Sommige materialen zullen ook door lkr. Gepakt moeten worden, maar de meeste materialen zullen zich bevinden in de bak die bij de kaart hoort. Het eisen blok  waar moet ons product/proefje aan voldoen? Een extra wolkje met bijv.: Een extra plaatje Tips Constructievormen Etc.

Werkbladen: De foto komt er later op. Ze moeten alles in de goede volgorde invullen (hier kan bijv. rekening mee gehouden worden met het geven van een cijfer). De volgorde van de pijltjes is van boven naar beneden: Titel van de kaart/opdracht Plek waar de foto komt Als er xXx staat dan hoef je daar niks in te vullen Als er lijntjes staan dan moet je daar je antwoord opschrijven De taakverdeling moet goed omschreven worden  iedereen moet iets doen! De eisen kunnen afgevinkt worden, zo is het goed bij te houden wat nog gedaan moet worden. Er kunnen altijd verbeteringen gemaakt worden. Hier moeten de kinderen zeker over nadenken! Extra aandachtspunten: Elke lln. (ook als ze samen moeten werken) schrijft de anrtwoorden op!

Tijd over? Opruimen!! En? Groep 5 & 6 Groep 7 & 8 ‘Reuzenrad’ ‘Scheuren met die bak!’ Mochten de lln. eerder klaar zijn dan kunnen ze de spullen alvast netjes opruimen, terugleggen in de bak en naar de extra opdrachten gaan.

De groepjes & onderdelen: De griezelfactor… (2x) Vliegensvlug De hoogte in! Theater te ‘CBS Bekveld’ Racen te water Attractieontwerpen voor 1 dag Dit zijn de onderdelen die zeker aan bod komen (hier zitten de extra onderdelen dus niet bij). Op dit moment kunnen ook de groepjes bekend gemaakt worden.

Belangrijke tips: Tijd & tempo Volgorde Lezen (van de opdracht) Materiaalgebruik (zuinig & voorzichtig) Samenwerking!!!! Alleen Tweetallen Groepjes Loop deze punten nogmaals langs! Herhaal het desnoods tijdens het uitvoeren van de opdracht.