(klik op vraagteken of masker)

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
DE AFVAL KENNISQUIZ.
Advertisements

Mondeling Nederlands Cursus 1 thema lichaam.
Expressionisme H3.
Gebed om zegen.
Vraag 1: Waar of niet waar?
Gemaakt door Nils Baalmans
Kunst Gemaakt door mila.
Wie niet met Mij is... Matteus 12: A. Een overzicht Een bezetene wordt genezen De Koning is sterker dan de sterke man De duivel gebruikt de farizeeën.
Gedeeltelijke terugkaatsing
Profielschets Dit programma maakt een schets van uw gezicht aan de hand van de door u ingevoerde informatie over uw gelaatskenmerken. Klik met de muis.
Dit programma wordt gebruikt door het identificatieteam van de rijkswacht en kan een robotfoto van je maken als je de volgende vragen correct beantwoordt.
Module 1 – Dag 4 Hallo Module 1 – Dag 4 een 1 Module 1 – Dag 4 twee 2.
Licht en schaduw Begrippen klas 1 t/m 3.
Kleuren Kleuren.
Gezichtsbedrog? Klik voor vervolg..
Presentatie over tijgers
Fauvisme = Kijk naar het filmpje. Wat valt op? Let het kleurgebruik, manier van afbeelden (als een foto of juist niet), vormen, etc.
Dennis Bakker Kai Molendijk H2B
Gemaakt door Niels van der Geest
Verschillendedanssoorten
Robotfoto Dit programma maakt een robotfoto aan de hand van de gegevens die je ingeeft.
Opwekking 710 Gebed Om Zegen
GRONDSTOFFEN & MATERIALEN
Het is vandaag vrijdag 7 april :22:08
Klik telkens met de linkermuisknop om verder te gaan.
Paasdecoratie.
Soortenkennis Vick Hermsen
Revolutie van cosmetica
De woorden die je vandaag leert: helaas natuurlijk de natuurclub de straat allemaal de kunststof het afval de grondstof voldoende.
Als mijn dromen werkelijkheid waren Zou alles er lieflijk uit zien Dan waren er geen gevaren Geen pijn,ellende of verdriet.
De Bij Renzo Wage Groep 5.
Natuurkunde Paragraaf 5.1 & 5.2 Gemaakt door: Martijn van den Berg
Stad Maquette.
rood rood rood zijn de tomaten en ook een teloefening
Welkom bij het eerste huwelijksbureau op het net !! In deze presentatie is het mogelijk om de vrouw te vinden die vanaf nu uw dagen zal kleuren. Contactbureau.
Ku(ns)tgeschiedenis.
welkom op de Kerstviering van de Koningin Julianaschool
Carnaval Meer – minder Meer dan – minder dan Waar zijn er meer clowns ?
Carnaval Raamfiguren Teken de figuur na. Volg de pijl. Klik op elke clown.
Kijk hoe het groeit ! Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Tekenen marktplaats Thema Verzin een thema voor jouw tekening, zoals markt van vroeger, of een markt in Azië. Of iets wat je zelf verzint.
Zie jij de grootste kikker?
1.
 Naderen tot de Vader.  “Verscholen?”  Gods telefoonnummer… Dit zegt de HEER, die de aarde heeft gemaakt, die haar heeft gevormd en gegrondvest, wiens.
Kleurenrups Doel: kinderen laten zien dat je met twee kleuren verf een nieuwe kleur kunt maken. Geef de kinderen de kleuren rood, geel en blauw. Laat ze.
Basketbal Powerpoint Isa en Rand. De bal van basketbal Je hebt verschillende kleuren. Zoals oranje met zwarte strepen of blauw met witte strepen. Soms.
Sok poppen maken THTEX.
Kubisme Een stroming in de kunst vanaf 1900 tot ongeveer 1920
ROOD!! Een groet van lut.
Breng de brief naar de goede huiskleur
Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen. Zij stonden net wat met.
Sneeuwpoppen Kies een leuk spel
“De vrucht van de Geest is liefde, vreugde, vrede…”
Mensen uit de ijstijd Gemaakt door: Lin IJbema 9 oktober 2016.
1.
Carnaval Raamfiguren.
Profielschets lees onderstaande goed en vul in!
Moleculen Mo eculen Les 1 Alle kleuren van de regenboog.
Een doel om te bereiken een hindernis om te overwinnen
Piet Mondriaan
Kikker kleuren
De geschiedenis van Sint en Piet.
Dit was Piet Mondriaan. Hij is een hele beroemde Nederlandse schilder
Dit programma wordt gebruikt door het identificatieteam van de rijkswacht en kan een robotfoto van je maken als je de volgende vragen correct beantwoordt.
Volksuniversiteit Zwolle
“Knuffels” Kies een spel.
“Knuffels” kleuren digibordpeuters.
Of luister naar een liedje
Palmtakken Matteüs 21:7-11 “De leerlingen van Jezus legden jassen op de rug van de ezel, en Jezus ging erop zitten. Veel mensen legden hun jas op de weg.
Kom maar op…. Ik zal je laten zien hoe slim ik ben…
Transcript van de presentatie:

(klik op vraagteken of masker) Masker(r)ade(n) ? ? ? ? Welk masker komt uit dit deel ? (klik op vraagteken of masker) ? OBS Annie MG Schmidt, Hengelo

Deze maskers zien er geel rood en bruin uit. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen ( stro en mos ) Ze worden gebruikt om geesten weg te jagen. Ze worden door de koning of koningin gedragen. Dit zijn geen maskers maar zwarte strepen geverfd op de gezichten. Het zijn tattoos. Als ze hun tong uitsteken dan betekent dat kom maar op als je durft ! Ze worden voor geesten en carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door Maories. De maskers zitten vol met verf,veren, schmink en zijn van hout gemaakt. Ze kunnen boze geesten uitdrijven, geluk en regen brengen en dingen voorspellen. De maskers worden gedragen door de medicijn man of het opperhoofd. Ze hebben veel kleuren en grote oren en ogen. Ze zijn gemaakt van verf en hout. En ze worden gebruikt voor dans, kunst en om mensen bang te maken. En ze worden gedragen door de dansers. Deze maskers zijn in verschillende kleuren en maten en met veren. Ze zijn gemaakt van papier-maché en worden voor carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door mensen van het carnaval

Dit zijn geen maskers maar zwarte strepen geverfd op de gezichten Dit zijn geen maskers maar zwarte strepen geverfd op de gezichten. Het zijn tattoos. Als ze hun tong uitsteken dan betekent dat kom maar op als je durft ! Ze worden voor geesten en carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door Maories. Deze maskers zijn in verschillende kleuren en maten en met veren. Ze zijn gemaakt van papier-maché en worden voor carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door mensen van het carnaval De maskers zitten vol met verf,veren, schmink en zijn van hout gemaakt. Ze kunnen boze geesten uitdrijven, geluk en regen brengen en dingen voorspellen. De maskers worden gedragen door de medicijn man of het opperhoofd. Ze zien er geel rood en bruin uit. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen ( stro en mos ) Ze worden gebruikt om geesten weg te jagen. Ze worden door de koning of koningin gedragen. Ze hebben veel kleuren en grote oren en ogen. Ze zijn gemaakt van verf en hout. En ze worden gebruikt voor dans, kunst en om mensen bang te maken. En ze worden gedragen door de dansers.

Dit zijn geen maskers maar zwarte strepen geverfd op de gezichten Dit zijn geen maskers maar zwarte strepen geverfd op de gezichten. Het zijn tattoos. Als ze hun tong uitsteken dan betekent dat kom maar op als je durft ! Ze worden voor geesten en carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door Maories. Ze zien er geel rood en bruin uit. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen ( stro en mos ) Ze worden gebruikt om geesten weg te jagen. Ze worden door de koning of koningin gedragen. Ze hebben veel kleuren en grote oren en ogen. Ze zijn gemaakt van verf en hout. En ze worden gebruikt voor dans, kunst en om mensen bang te maken. En ze worden gedragen door de dansers. Deze maskers zijn in verschillende kleuren en maten en met veren. Ze zijn gemaakt van papier-maché en worden voor carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door mensen van het carnaval De maskers zitten vol met verf,veren, schmink en zijn van hout gemaakt. Ze kunnen boze geesten uitdrijven, geluk en regen brengen en dingen voorspellen. De maskers worden gedragen door de medicijn man of het opperhoofd.

Dit zijn geen maskers maar zwarte strepen geverfd op de gezichten Dit zijn geen maskers maar zwarte strepen geverfd op de gezichten. Het zijn tattoos. Als ze hun tong uitsteken dan betekent dat kom maar op als je durft ! Ze worden voor geesten en carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door Maories. De maskers zitten vol met verf,veren, schmink en zijn van hout gemaakt. Ze kunnen boze geesten uitdrijven, geluk en regen brengen en dingen voorspellen. De maskers worden gedragen door de medicijn man of het opperhoofd. Ze hebben veel kleuren en grote oren en ogen. Ze zijn gemaakt van verf en hout. En ze worden gebruikt voor dans, kunst en om mensen bang te maken. En ze worden gedragen door de dansers. Deze maskers zijn in verschillende kleuren en maten en met veren. Ze zijn gemaakt van papier-maché en worden voor carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door mensen van het carnaval Ze zien er geel rood en bruin uit. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen ( stro en mos ) Ze worden gebruikt om geesten weg te jagen. Ze worden door de koning of koningin gedragen.

Ze zien er geel rood en bruin uit. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen ( stro en mos ) Ze worden gebruikt om geesten weg te jagen. Ze worden door de koning of koningin gedragen. Deze maskers zijn in verschillende kleuren en maten en met veren. Ze zijn gemaakt van papier-maché en worden voor carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door mensen van het carnaval Deze maskers zijn in verschillende kleuren en maten en met veren. Ze zijn gemaakt van papier-maché en worden voor carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door mensen van het carnaval Ze hebben veel kleuren en grote oren en ogen. Ze zijn gemaakt van verf en hout. En ze worden gebruikt voor dans, kunst en om mensen bang te maken. En ze worden gedragen door de dansers. Dit zijn geen maskers maar zwarte strepen geverfd op de gezichten. Het zijn tattoos. Als ze hun tong uitsteken dan betekent dat kom maar op als je durft ! Ze worden voor geesten en carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door Maories.

Jammer ! fout !

Goed ! zo !