1 Welk woord hoort er niet bij? Waar gaan de 3 juiste woorden over?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Kunnen microben wel nuttig zijn?
Advertisements

Productie Wijn.
Hygiënebewustzijn voor medewerkers in de voedselketen
Ha! schimmels – Ho! schimmels
Ha! schimmels – Ho! schimmels
Wortels, stengels en bladeren
Productiemiddelen H8 B129 – B131 Stan & Boudewijn.
Dissimilatie Levert energie.
Voeding Paragraaf 4.4 Melk. Koe: wandelende chemische fabriek Gekeken naar ziektekiemen of giftige stoffen Vetgehalte aangepast Ook grondstof.
2 Het lekkere van alcohol
Ha! schimmels – Ho! schimmels
Assimilatie / dissimilatie
Vermenigvuldiging en levensvoorwaarden
Training Hygiëne /HACCP Horeca
Reactieschema’s maken
Einde-schooljaars-quiz
Reactieschema in woorden
Damio, o Damio, Een koning naar mijn hart Damio, o Damio Hij is wel wat apart Regeren doet hij met plezier Met een fles wijn of glaasje bier Damio, o Damio.
Voedselhygiene.
Periode 4.2 H14 Biotechnologie.
Dissimilatie Levert energie Deze energie is voor alle levensprocessen
Hygiëne 2.
1.Mouten 2.Brouwen 3.Kelderprocessen
Levensmiddelen hygiëne
Voeding en sport Voedingsstoffen Koolhydraten en Vetten Eiwitten
Zaterdag 27 september 2014.
Voeding en vertering 5 Havo.
Lekker en Gezond de Quiz
BLOK 2 Voeding is energie Mijn lijfstijl, mijn keuze.
Herhaling vocabulaire les 4 + nieuwe woorden
Tarwe en onkruid, mosterdzaad en gist
Thema groeiomstandigheden
Grondstoffen voor de bierbereiding
Hoofdstuk 1 Paragraaf 4 Uit welke delen bestaat een bacterie?
Zuurgraad Verband pH en [H 3 O + ] – pH = - log [H 3 O + ] – [H 3 O + ] = 10 -pH – pH = 3,56 Wat is [H 3 O + ] – [H 3 O + ] = 10 -pH = Hoe zit het met.
Scheikunde presentatie water en reinigen.
Meten aan Bier Mout Gewicht Water Volume Maisch Temperatuur Zuurgraad
Hoofdstuk 14 Biotechnologie.  Hoofdstuk 7.5 Fermentatie  Hoofdstuk 14 in zijn geheel ( ) Praktijk:  Plantenkleurstoffen  Papierchromatografie.
ORDENING. celwand rijk van bacteriën rijk van de schimmels rijk van de planten rijk van de dieren celwand celkern bladgroen celwand celkern Celkern.
HACCP.
dief/mijn buren vorige nacht inbreken bellen (politie)
Wat is het verband tussen pH en concentraties?
Les 5 Duurzame energie Deel 1
Ph zuurgraad.
HACCP.
Operatieassistentie.
Micro - organismen zijn overal … ook als je ze niet ziet.
Vruchtensappen Jente van der mei.
Wat zijn microben?.
Pesachmaaltijd Proef hier alle onderdelen van de Pesachmaaltijd!
Wijn maken.
Diëten H 5.1 Ruststofwisseling Waar hangt dit van af? lichaamsgewicht
Wijnmaken voor beginners
Bs. 1 stoffen worden omgezet (stofwisseling )
Conserveren = langer houdbaar maken
Geloofsbelijdenis 1. Ik geloof in God de Vader, die almachtig, wijs en goed, aard’ en hemel heeft geschapen, vorm en kleur in overvloed. Die de stilte.
Groeifactoren.
PH en EC..
Als je hier weggaat, weg van de tafel,
Groeifactoren.
KAM – Integrale kwaliteitszorg
Voedsel bereiden.
Blok 1 week 3 dag 1.
Jij die mij kent, jij die mij hoort en weet wat in mij leeft;
Hoofdstuk 3 Wat weten we al over conserveren?
Dissimilatie Levert energie Deze energie is voor alle levensprocessen
Transcript van de presentatie:

1 Welk woord hoort er niet bij? Waar gaan de 3 juiste woorden over? 30 Graden Suiker Koolzuurgas Steriliseren

Niet: Steriliseren Waar gaan het over? GIST 30 Graden Suiker Koolzuurgas

2 Welk woord hoort er niet bij? Waar gaan de 3 juiste woorden over? Yoghurt Bier Wijn Brood

Niet? Yoghurt Waar gaat het over? Producten die zijn geaakt door gist. Yoghurt door bacteriën Bier Wijn Brood

3 Welk woord hoort er niet bij? Waar gaan de 3 juiste woorden over?   Vocht PH neutraal Zuurstof Refractometer

Niet? Refractometer Waar gaat het over? Levensvoorwaarde. Vocht PH neutraal Zuurstof

4 Welk woord hoort er niet bij? Waar gaan de 3 juiste woorden over? Inkapselen Pasteuriseren Endosporen Steriliseren

Niet? Pasteuriseren Waar gaat het over? Bacteriën die zich inkapselen en alleen gedood kunnen worden door steriliseren ( boven de 100 graden verhitten) Inkapselen Endosporen Steriliseren

Welk woord hoort er niet bij? Waar gaan de 3 juiste woorden over?